Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση για βοήθεια της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την έκκληση για βοήθεια της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ενώ, βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη, όπως πριν λίγες ώρες που έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία με στοιχεία, όπου έκανε έκκληση σε όποιου μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά σε μια κοπέλα που είχε ανάγκη

Η 15χρονη Ραφαέλα, πάσχει από 80% ηπατική ανεπάρκεια και βρίσκεται σε αναμονή για μεταμόσχευση. Ωστόσο, το κόστος που καλείται να καλύψει η οικογένεια είναι οι 1700 χιλιάδες.

Μελίνα Ασλανίδου instagram

Για ακόμα μία φορά, πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία κατάφερε να προκαλέσει κανονική ανατριχίλα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, σε μία πολύ ξεχωριστή μέρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της τις σκέψεις και γενικότερα αναρτήσεις για θέματα που την απασχολούν.

Μάλιστα, συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα για τα οποία άλλοι θα προτιμούσαν να μην γράψουν κάτι προκειμένου να μην σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο που την τσάκισε.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου που προκάλεσε ανατριχίλα

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας το σήμα για την ημέρα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που έκαναν άλλωστε σήμερα πολλοί celebrities.

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση καρκίνος μαστού