Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Απόστολος Γκλέτσος

Τι συνέβη;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Απόστολος Γκλέτσος
News 03.11.2020 10:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας οδηγήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, την Κυριακή το βράδυ, έχοντας υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Όπως αποκάλυψε, ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής με υψηλό πυρετό και δύσπνοια, συμπτώματα κορονοϊού… έκανε τεστ κορονοϊού και διαπιστώθηκε ότι έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού»!

Ενώ, όπως έκανε γνωστό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο και παρακολουθείτε στο σπίτι του στη Λαμία.

«Δεν ήθελε να μείνει άλλο στο περιβάλλον του νοσοκομείου, όμως θα παρακολουθείται στενά από ιατρούς μέχρι και την Παρασκευή. Όπως καταλαβαίνεται, ενώ σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει» πρόσθεσε. Δείτε ωστόσο στο πρόσωπο την 18χρονη κόρη του.

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο - «Μπαίνω μέσα και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα»

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη η οποία μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για τον Απόστολο Γκλέτσο, όταν γύρισε και την αποκάλεσε "βδέλυγμα".

Συγκεκριμένα, μίλησε και για την κόντρα που είχε ξεσπάσει παλιότερα με τον ηθοποιό στον αέρα με αφορμή πολιτικά ζητήματα.

«Στάνταρ είναι στα highlight της τηλεόρασης. Φίλος μου παιδί μου και μπαίνω μέσα και του λέω αγόρι μου και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα. Τι; Ήθελα να βεβαιωθώ ότι το άκουσα. Εμένα λέω είπες; Ο φίλος μου τώρα; Μπορείς να μπεις στα παπούτσια μου μια στιγμή; Δεν θέλω να έχω δίκιο αλλά όταν έχεις έναν φίλο που τον λατρεύεις και σου λέει αυτό λες πλάκα μου κάνει; Τι είναι αυτό τώρα;

Τον είχε πιάσει ότι είχα πάει με τους Δεξιούς. Είναι και γιος αξιωματικού του στρατού και δεν είχε κανένα εμπόδιο στην ζωή του που ήταν γιος στρατιωτικού αλλά έπρεπε να έχω εγώ και δεν το κατάλαβα ποτέ. Τα βρήκαμε με τον Απόστολο», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρεις επεμβάσεις καρδιάς για τον Απόστολο Γκλέτσο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Στον αέρα του Open αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση του με τον...

Share