Ατύχημα για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη - Τι συνέβη;

Ποια συνάντησε στο νοσοκομείο;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη - Τι συνέβη;

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στη κάμερα του Happy Day στον ALPHA και αποκάλυψε πως είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τον κράτησε πίσω από τις υποχρεώσεις του.

Αρχικά ανέφερε: «Έχω πιεστεί αυτό τον καιρό, όπως οι περισσότεροι και έβγαλα κριθαράκι… Σκέφτομαι τι θα κάνω που σταματάμε στο θέατρο…».

Και τόνισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Στο μεταξύ πρόσφατα, πριν από τρεις μήνες είχα ένα ατύχημα με το χέρι μου που με πήγε πίσω πολύ…

Έκοψα κάτι τένοντες και νεύρα κάνοντας δουλειές στο σπίτι και αυτά τα αφήνω πίσω και προχωράμε… Βρεθήκαμε στο νοσοκομείο με την Έρρικα Πρεζεράκου και κάναμε πλάκα «αν μας πάρει τηλέφωνο ο Κοκλώνης να κάνουμε μία εκπομπή μαζί γιατί η κοπέλα μόλις είχε πάθει το ατύχημα και εγώ τέσσερις μέρες πριν…»! Νωρίτερα στο Happy Day έγινε μια συνέντευξη με πολύ ενδιαφέρον.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αποκάλυψη για το Kάτω Παρτάλι - "Διαβάζαμε τα σενάρια και..."

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και μίλησε για το τι γινόταν στο κάτω Παρτάλι όσο γινόντουσαν τα γυρίσματα.

«Είναι φοβερό ότι μιλάω με τη Δανάη γι’ αυτό που νιώσαμε γιατί κι εσύ ήσουν μέρος αυτού του παρταλιού, που ζούσες μέσω της μαμάς σου και όχι μόνο την επιτυχία, αλλά τη χαρά αυτής της δουλειάς.

Από την αρχή όλοι μας ήμασταν υπερήφανοι και καταλάβαμε εξαρχής διαβάζοντάς το όχι ότι θα γίνει επιτυχία, ότι είναι μια δουλειά που έλειπε και ότι θα μας κάνει όλους καλύτερους. Δεχτήκαμε όλοι με χαρά να είμαστε…

Και γνωρίζοντας κι εσύ την πραγματικότητα νομίζω ότι αυτή η συνειδητοποίηση του τι καλό μας έχει κάνει το Παρτάλι δεν λείπει από κανέναν από εμάς που είχε υπάρξει σε αυτό το σίριαλ. Διαβάζαμε τα σενάρια και γελάγαμε μόνοι μας. Στο δρόμο τότε γινόταν χαμός…», είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.