«Κάγκελο» η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι φεύγει από το GNTM 3 ο...

Δεν το πίστευε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι φεύγει από το GNTM 3 ο...

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί 3/11 στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έμεινε «κάγκελο» με το που έμαθε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το GNTM 3.

Το πάνελ συζητούσε τι συνέβη στο χθεσινό 3/11 επεισόδιο του GNTM αλλά και την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελοζιέουα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε δήλωσε πως θεωρεί τον Ηρακλή τον πιο δυνατό παίκτη, ωστόσο «πάγωσε» όταν της αποκάλυψαν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το παιχνίδι.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3 και την Ρασέλ!

H Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μία αποκάλυψη σήμερα στην εκπομπή της Ευτυχείτε για το GNTM 3 και τη Ρασέλ και μας άφησε άφωνους!

Η παρουσιάστρια του Open, η οποία δεν μασάει τα λόγια της είπε: «Έχω μάθει κάτι για τη Ρασέλ. Είναι ένα άτομο από την παραγωγή, μιλημένο από πριν για να υπηρετεί έναν ρόλο… Είναι βαρύ αυτό που λέω, αλλά το έχω μάθει…

Όπως και στο Big brother, πιστεύω υπάρχει άτομο που είναι μιλημένο από την παραγωγή… είναι αυτή η άποψή μου…»! Γιατί έγινε έξαλλη Κατερίνα κατά την διάρκεια της εκπομπής της;

Κατερίνα Καινούργιου: Το συγκλονιστικό βράδυ που πέρασε χθες με τον Φίλιππο!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πώς πέρασε το βράδυ της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, το οποίο συγκλόνισε αρκετά τον σύντροφο της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ήμασταν στο σπίτι χθες και τρώγαμε το βράδυ πίτσα και βάλαμε τηλεόραση… Ο Φίλιππος δεν βλέπει τηλεόραση και έβαλα λίγο Bachelor.
Το παιδί, ο Φίλιππος έπαθε πολιτισμικό σοκ! Το κοιτούσε και έλεγε «τώρα αυτό σοβαρά συμβαίνει; Όντως;»
Δεν το πίστευε! Τι είναι αυτός; Τι είναι αυτή; Είχε μείνει και μου έλεγε «πες μου ότι είναι σενάριο»»!