GNTM 3 - Highlights 2/11: Η πασαρέλα, τα δάκρυα που Δημοσθένη και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Highlights 2/11: Η πασαρέλα, τα δάκρυα που Δημοσθένη και η αποχώρηση

Πασαρέλα μπροστά στους κριτές, τον Δημοσθένη να δακρύζει, αλλά και μια αποχώρηση έκπληξη είδαμε στο χθεσινό 2/11 επεισόδιο του GNTM 3.

Χθες, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μάθημα πασαρέλας με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Το ρούχο ωστόσο που επέλεξε να φορέσει η Ρασέλ ήταν αρκετό για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον Εμμάνουελ να παρατηρεί πως δεν φοράει απολύτως τίποτα από κάτω.

Η Ρασέλ επέλεξε να φορέσει μία ημιδιάφανη φούστα και ενώ περπατούσε φαινόταν μία ξεκάθαρη εικόνα του σώματός της.

Ο Εμμάνουελ τότε συνειδητοποίησε πως δεν έχει βάλει από κάτω κάτι ενώ η Μαρινέλα από τη μεριά της είπε πως πολύ συχνά προσπαθεί να προκαλέσει με την εμφάνισή της.

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Τελικά, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα από τη συλλογή των δύο κυριών.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock. Δείτε εδώ και το ρούχο της Ρασέλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Αιμιλιάνο

Ο Αιμιλιάνο είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα ντισαβαντάζ στους παίκτες που ήθελε μετά από τη νίκη που σημείωσε στην προηγούμενη φωτογράφιση. Για ακόμα μία φορά, λειτούργησε με στρατηγική και τα σχόλια δεν έλειψαν.

Έτσι, η Ζενεβιέβ του εξήγησε πως για αρχή μπορούσε να επιλέξει αν θα πάει στην ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου με θέμα το Μιλάνο ή σε αυτή της Μαίρης Συνατσάκη με θέμα Χειμώνας στο Woodstock, με τον ίδιο να επιλέγει την πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε πως στο τέλος της πασαρέλας ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έβγαζε μία φωτογραφία και στη διάθεσή του θα είχε συνολικά 4 κλικ. Όλοι εκτός από τους δύο που θα πάρουν το ντισαβαντάζ, οι οποίοι θα έχουν μόνο 1.

Έτσι, ο Αιμιλιάνο επέλεξε να δώσει το ντισαβαντάζ στον Δημοσθένη και τον Έντουαρντ.

Τα είδε όλα η Μαίρη Συνατσάκη με τα αγόρια - Οι επικές ατάκες της

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο fitting της ομάδας της και η αλήθεια είναι πως τα είδε όλα με τα αγόρια που ετοιμάζονταν και δοκίμαζαν τα ρούχα της με τις ατάκες της, να είναι απλά επικές.

Η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε κανονικά μόλις είδε τα αγόρια και δε δίστασε να το δείξει. Κάθε φορά που γύρναγε έβλεπε μπροστά της κάποιο από τα αγόρια και πάθαινε πλάκα.

Έτσι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάτσει με γυρισμένη την πλάτη για να ηρεμήσει, προσφέροντας άφθονο γέλιο μπροστά στον φακό.

Αυτή είναι η ομάδα που νίκησε στην πασαρέλα - Ο παίκτης που παίρνει την ασυλία

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, ανακοινώθηκε η ομάδα που νίκησε στην πασαρέλα του GNTM 3, καθώς και ο παίκτης που μαζί με τη νίκη πήρε και μία ασυλία για το πλατό που ακολουθεί.

Οι κριτές συζήτησαν μεταξύ τους και προσπάθησαν να εξετάσουν ποια από τις δύο πασαρέλες τους άρεσε περισσότερο, με όλους πλην της Ζενεβιέβ να καταλήγουν στο ότι καλύτερη ήταν αυτή που είχε θέμα Μιλάνο με αρχηγό την Αθηνά Οικονομάκου.

Μόλις το ανακοίνωσαν η ηθοποιός ξετρελάθηκε από τη χαρά της και δεν το έκρυψε ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως θέλει να δώσει την ασυλία στον Αιμιλιάνο -καθώς το κόνσεπτ του ταίριαζε τέλεια και απέδωσε στην πασαρέλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολλοί παίκτες έδειξαν να διαφωνούν με την συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Αιμιλιάνο έχει ασυλία.

Δάκρυσε μπροστά στους κριτές ο Δημοσθένης

Ο Δημοσθένης βρέθηκε ενώπιον των κριτών και άκουσε πολύ καλά σχόλια τόσο για την πασαρέλα του όσο και για τη φωτογραφία του, με αποτέλεσμα να δακρύσει μπροστά τους χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Όλοι του είπαν πολύ θετικά πράγματα και για το περπάτημά του, ενώ η Βίκυ Καγιά ξεχώρισε και τη φωτογραφία του.

Παράλληλα του είπαν ότι εάν περπατούσε για την Prada σίγουρα θα τον προσλάμβαναν καθώς ζητάνε ανθρώπους που δίνουν ένα δικό τους στιλ στην πασαρέλα

«Πάγωσαν» οι παίκτες με την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά - «Με έχουν σπρώξει πάνω στην πασαρέλα»

Στο μάθημα πασαρέλας που έκαναν οι παίκτες στο GNTM 3, «πάγωσαν» κανονικά μόλις άκουσαν την αποκάλυψη που θέλησε να κάνει η Βίκυ Καγιά για την καριέρα της. Το μοντέλο αποκάλυψε πως την έχουν σπρώξει πάνω στην πασαρέλα με τακούνια.

Η μεγάλη εμπειρία που έχει στο χώρο την έχει κάνει τουλάχιστον ειδική στην πασαρέλα και έτσι οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν πως και πως ένα μάθημα από την Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά, δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, αποκάλυψε: «Ένα πράγμα που γίνεται με τα μοντέλα και λυπάμαι που θα σας το πω εγώ, είναι ότι κολλάνε επίτηδες πίσω σας. Το κάνουν για να χάσετε τη δουλειά και ο σχεδιαστής να πει “α, κοίτα τι επαγγελματίας”. Τα μάτια σας παντού. Θα σας μποϊκοτάρουν πολλές φορές. Μέχρι που θα φτάσουν να σας σπρώξουν. Τόσο απλά».

Και συνέχισε: «Εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Την έπαθα και πλέον δεν έρχεται από πίσω μου κανείς. Τα μάτια μου είναι παντού και προσέχω. Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Χιλιάδες φορές με έχουν σπρώξει με τακούνια. Απλά δεν έχω πέσει. Ελπίζω εσείς να μην τα κάνετε ποτέ αυτά».

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν ο Εμμάνουελ, η Μαριαγάπη και ο Ηρακλής που ήταν οι τρεις με την χειρότερη απόδοση σε πασαρέλα και φωτογράφηση.

Ενώ ο Ηρακλής ήταν αυτός που άκουσε τα χειρότερα λόγια, οι κριτές επέλεξαν πως αυτός που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Εμμάνουελ, ο πρώτος από το campaign room που φεύγει.

Οι φίλοι του στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με την εξέλιξη αυτή και ξέσπασαν σε κλάματα όταν γύρισαν στο σπίτι. Δείτε εδώ και ποιος παίκτης νίκησε.