Σε ρόλο παρουσιάστριας η Ελένη Φουρέιρα - To πρόγραμμα που θα βάλει "φωτιά" σε τηλεθέαση

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε ρόλο παρουσιάστριας η Ελένη Φουρέιρα - To πρόγραμμα που θα βάλει

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε η είδηση πως η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ πιθανό να πάρει το ρόλο της παρουσιάστριας, σε ένα πρόγραμμα που θα βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας έκανε γνωστό πως ο ΣΚΑΙ, έχει σκεφτεί την τραγουδίστρια για να παρουσιάσει το «House of Fame», την ώρα που συζητάει και για το «Masked Singer».

Το trailer μάλιστα, του «House of Fame» ήδη προβάλλεται στον αέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες έχουν φτάσεις ήδη τις 600.

Η εκπομπή προγραμματίζεται να παίζει στην prime time του σταθμού από το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και ανήκει σε μεξικάνικο format που θυμίζει σε πολλά σημεία το Fame Story.

Έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση για την Ελένη Φουρέιρα

Μόλις πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστή μία πολύ χαρμόσυνη είδηση που αφορά την Ελένη Φουρέιρα και το νέο κομμάτι της που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Light it up». Για ακόμα μία φορά η τραγουδίστρια κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Το «Light It Up», συνοδεύεται από ένα φαντασμαγορικό music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου. Λάμψη, εντυπωσιακές custom made δημιουργίες, μία δυναμική χορογραφία και η disco queen Ελένη Φουρέιρα παρασύρουν τους πάντες σε ένα ανεπανάληπτο party!

Το «Light It Up» αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου disco project που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δίνει συνέχεια στις αλλεπάλληλες διεθνείς επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views, γίνονται viral και no1 στα charts και τα trends και κατακτούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε εδώ ντοκουμέντο από έξοδο της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτό είναι το βίντεο με το οποίο ήρθε η χαρμόσυνη είδηση για την Ελένη Φουρέιρα

Πλημμύρισε από συγκίνηση η Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία που αναρτήθηκε

Από συγκίνηση πλημμύρισε η Ελένη Φουρέιρα, όταν είδε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε με την ίδια, από το Make a wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος).

Η τραγουδίστρια έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού και η χαρά της δεν κρυβόταν, αφού δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες αγκαλιά.

Μάλιστα, μια κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πως ήταν η μικρή της πριγκίπισσα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες, ενώ οι επιτυχίες της δεν σταματούν. Μάλιστα, ετοιμάζει κάτι καινούριο...

Ελένη Φουρέιρα Instagram Make a wish