Χαρές στην οικογένεια της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Γενέθλια για το γιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, το πρώην ζευγάρι Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος, καθώς ο γιος τους Νικήτας έχει τα γενέθλια του.

Μπορεί η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας να έχουν χωρίσει, ωστόσο διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις, ενώ τους ενώνει και η αγάπη που έχουν για τα δυο τους παιδιά.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήμερα των γενεθλίων του γιου της, Νικήτα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία τρυφερή φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό και του ευχήθηκε.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου @nikitasargyropoulos_ Δεν κατάλαβα ποτε πέρασαν κιολας 20 χρόνια. Σε λατρεύω γιε μου κι είμαι περήφανη για σένα #happybirthday #motherandson», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος γιος Νικήτας γενέθλια

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η ίδια δήλωσε πως τα πράγματα γενικά είναι δύσκολα. Δείτε το γιατί.

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου - «Ζητάω βοήθεια..»

Συγκλόνισε με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αφορμή στάθηκαν τα 11 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσεις τις εξαρτήσεις.

Ο ίδιος, είχε μιλήσει πολλές φορές για τα προβλήματα που αντιμετώπισε προκειμένου να καταφέρει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, με την Μαρία Μπακοδήμου να είναι στο πλευρό του και να τον βοηθά.

Σήμερα λοιπόν, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του και έγραψε:

«Όλοι οι άνθρωποι κάτι έχουμε που μας βασανίζει. Μικρό για τους άλλους μεγάλο για εμάς. Κάποτε όταν πονούσα το κράταγα μέσα μου από ντροπή για να κάνω τον δυνατό. Τώρα έμαθα να το εκφράζω και να ζητάω βοήθεια. Είναι οκαυ να πονάς, να πληγωθείς , να πέσεις .. και μετά να σηκωθείς. Όπως όταν ήσουν μικρός. Έπεφτες έκλαιγες και ξανασηκωνόσουν για να συνεχίσεις». Να σημειώσουμε πως τα παιδιά τους μπήκαν στο στρατό.