Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει το μέλλον των Roomies - "Αγχωθήκαμε με την Κατερίνα, τρελαθήκαμε!"

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει το μέλλον των Roomies -

H Μαρία Σολωμού μετά την αποκάλυψη πως η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορωνοϊό υποβλήθηκε σε δυο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο η αγωνία της δεν σταμάτησε λεπτό. Στην κάμερα του Ευτυχείτε αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον των Roomies.

«Είμαι πολύ καλά. Και το δεύτερο επαναληπτικό τεστ βγήκε αρνητικό. Όλοι είμαστε αρνητικοί», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού. «Αγχωθήκαμε με την Κατερίνα, τρελαθήκαμε.

Βλέπαμε τα γυρίσματα και πόσο κοντά ήμασταν και λέγαμε “πότε να κόλλησε η Κατερίνα;” και “αν πρόλαβε να μας κολλήσει;”. Στεναχωρηθήκαμε και αγχωθήκαμε όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα είναι θετική στον κορονοϊό.»

«Αγχώθηκα γιατί ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο για φωτογραφήσεις και δουλειές. Συνάντησα τον γιο μου, αλλά από ένστικτο δεν έβγαλα τη μάσκα, ακόμη και όταν συνάντησα τον γιο μου», σχολίασε επίσης η γνωστή ηθοποιός.

Τέλος, για τα νέα γυρίσματα των Roomies αποκάλυψε: «Θα κάνουμε γύρισμα χωρίς την Κατερίνα, αλλά θα την εντάξουμε με κάποιο τρόπο. Θα την έχουμε παρέα γιατί την θέλουμε πολύ. Νομίζω όμως, ότι για ένα δεκαήμερο θα είναι στην καραντίνα η Κατερίνα». Δείτε εξελίξεις της υγείας της Κατερίνας.

Roomies: Είδαμε την πρεμιέρα των Σολωμου - Ζαρίφη - Παπαδημητρίου!

Στη σημερινή πρεμιέρα των Roomies είδαμε μια εκπομπή λίγο πιο διαφορετική απο αυτές που έχουν συνηθίσει! Η Ντορέτα Παπαδημητρίου η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους υποδέχθηκαν το κοινό.

Στην πρώτη τους εκπομπή, οι «Roomies» βάζουν σε τάξη το νέο τους σπίτι, πίνουν τον πρώτο τους καφέ και σχολιάζουν τα πιο viral θέματα της εβδομάδας που πέρασε.

Καθισμένες στου καναπέδες του σπιτιού και μιλώντας σαν να βρίσκονται στο δικό τους σπίτι μίλησαν για ομορφιά, μαγειρική και οτιδήποτε θα απασχολούσε τις γυναίκες σήμερα.

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."

Kαλεσμένες στο Πάμε Δανάη βρεθηκαν η Μαρία Σολωμού η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής στο Mega, "Roomies". H Μαρία ωστόσο φαίνεται να αντέδρασε σε μια δήλωση του Άρη Καβατζίκη.

«Θέλω να τις ρωτήσω κάτι τώρα, μη φωνάξεις εσύ!», είπε ο Άρης Καβατζίκης στη Δανάη Μπάρκα κι εκείνη του επισήμανε πως φωνάζει μόνο στις προσωπικές ερωτήσεις. Και η ερώτηση ήταν προσωπική…

«Πώς τα καταφέρατε και είστε και οι τρεις singles;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Μαρία Σολωμού είχε μια διφορούμενη αντίδραση…

«Πού το ξέρει καλέ; Γιατί εγώ θα τρελαθώ… Πού το ξέρεις; Βγήκε καμία και είπε τώρα που χώρισα και έχω μείνει μόνη», είπε η ηθοποιός και επανέλαβε πιο συγκεκριμένα, με νόημα: «Έχω πει εγώ ότι είμαι μόνη μου»;

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.