Ηλίας Γκότσης: "Αδειάζει" τον Βασιλάκο - "Καλύτερα να μην είχα δουλειά, παρά να κάνω τον..."

Αποστομωτικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης:

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το κλείσιμο των γυμναστηρίων αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Τέλος αναφέρθηκε και στο Bachelor.

«Τα γυμναστήρια κλείνουν για δεύτερη φορά. Απαγορεύονται τα γκρουπ γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο, επιτρέπεται μόνο ατομικά».

Και για να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με τους συνεργάτες του αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ότι:

«Θα κάνουμε καθημερινά βιντεάκια από τη σελίδα του γυμναστηρίου αλλά και την προσωπική μας για να κάνει γυμναστική ο κόσμος».

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση για να είναι ο The Bachelor, πριν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλάβει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση για να είμαι ο Έλληνας Bachelor. Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα».

Και τόνισε από την πλευρά του: «Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω τον Bachelor».

Ο Ηλίας επίσης σχολίασε: «Τα ριάλιτι νέας γενιάς έχουν ξεφύγει λίγο… Τώρα υπάρχει απεριόριστη αθυροστομία και μια ευκολία στον τρόπο που εκφράζονται οι παίκτες». Δείτε την ανάρτηση του Ηλία

Ηλίας Γκότσης: Ράγισε καρδιές ο νικητής του Survivor - «Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη...»

Ράγισε καρδιές ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor , Ηλίας Γκότσης, με ένα βίντεο που δημοσίευσε με την είδηση που συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες το πανελλήνιο. Είναι από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Ενώ όπως έχουμε δει λατρεύει και το Tik Tok και δημιουργεί διάφορα χιουμοριστικά βιντεάκια.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, ο Ηλίας Γκότσης θέλησε όπως και πολύς κόσμος να δημοσιεύσει το βίντεο και να πει δυο λόγια για την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στη Βηρυτό.

«Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στον πλανήτη μας, άνθρωποι συνεχίζουν να χάνονται και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει η γκαντεμιά του 2020. Δε φταίει ένας αριθμός αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος. Αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφορά θα ζούμε ένα 2020 για πάντα. Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Αυτό είναι το βίντεο του νικητή του Survivor Ηλία Γκότση του ράγισε καρδιές