Ηλίας Γκότσης: Χαρές για τον νικητή του Survivor - Η συγκινητική ανάρτησή του

Δεν έκρυψε τη χαρά του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης: Χαρές για τον νικητή του Survivor - Η συγκινητική ανάρτησή του

Μεγάλες χαρές έχει σήμερα στο σπίτι του, ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης, ο οποίος έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ο ίδιος έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

O παρουσιαστής έκλεισε τα 31 σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή με την πανδημία του κορωνοϊού και αποφάσισε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους μέσα από μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με δύο τεράστια μπαλόνια με το νούμερο 31.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Ηλία Γκότση, νικητή του Survivor

«Και επίσημα 31 για όποιον δεν το κατάλαβε απ’ τα μπαλόνια. Πιο σοφός από ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Υγεία και αγάπη!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τις προάλλες μάλιστα, ο Ηλίας Γκότσης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και μία δημόσια έκκληση. Δείτε τη εδώ.

Ηλίας Γκότσης: Ράγισε καρδιές ο νικητής του Survivor - «Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη...»

Ράγισε καρδιές ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor , Ηλίας Γκότσης, με ένα βίντεο που δημοσίευσε με την είδηση που συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες το πανελλήνιο. Είναι από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Ενώ όπως έχουμε δει λατρεύει και το Tik Tok και δημιουργεί διάφορα χιουμοριστικά βιντεάκια.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, ο Ηλίας Γκότσης θέλησε όπως και πολύς κόσμος να δημοσιεύσει το βίντεο και να πει δυο λόγια για την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε στη Βηρυτό.

«Άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στον πλανήτη μας, άνθρωποι συνεχίζουν να χάνονται και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει η γκαντεμιά του 2020. Δε φταίει ένας αριθμός αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος. Αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφορά θα ζούμε ένα 2020 για πάντα. Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του. Δείτε ωστόσο εδώ ποια αγαπημένη παίκτρια του Survivor παντρεύεται.

Αυτό είναι το βίντεο του νικητή του Survivor Ηλία Γκότση του ράγισε καρδιές