Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ζαχίρ του MasterChef

Έκανε χειρουργείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ζαχίρ του MasterChef

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ζαχίρ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ανακοίνωσε πως χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μία επέμβαση.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που συζητήθηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και για την συγκλονιστική ιστορία που κουβαλάει μαζί του.

Όπως εξήγησε στην ανάρτησή του, αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο κάπως ξαφνικά και να εγχειριστεί στο στομάχι, ωστόσο διαβεβαίωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν έχει κορωνοϊό.

«Ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο… Το στομάχι μου... Δεν έχω κορωνοϊό... Τις ευχές σας...», έγραψε ο Ζαχίρ στον προσωπικό του λογαριασμό. Δείτε εδώ και ποιος παίκτης του MasterChef ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

Πρώην παίκτρια του Master Chef συγκλονίζει - "Δεν μιλάω με τον πατέρα μου γιατί..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Μαριάννα Πουλμέντη η πρώην παίκτρια του Master Chef και αποκάλυψε την άσχημη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν μιλάμε καθόλου, έχουμε να μιλήσουμε 4-5 μήνες. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσά μας, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έχω απομακρυνθεί, έχω ψυχρανθεί, οπότε δεν με αφορά αυτή η σχέση καθόλου. Δεν έχω καμία σχέση με τα αδέρφια μου και γενικότερα με την οικογένειά του.

Ελπίζω μετά από χρόνια, όταν μεγαλώσουν, να έρθουν να με βρουν. Πραγματικά εγώ τα αγαπώ και είναι ευπρόσδεκτα. Και θέλω να είναι καλά κι εκείνος και η οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη.