GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Ανδρέας

Σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έτσι μοίρασε τα ντισαβαντάζ ο Ανδρέας

Με μια άκρως δύσκολη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι οι 11 παίκτες του GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού έπρεπε να φωτογραφηθούν στον αέρα. Ο Ανδρέας που είχε πάρει τη δουλειά στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να δώσει το ντεσαβαντάζ του σε δύο παίκτες.

To συγκεκριμένο ντισαβαντάζ θα δυσκόλευε ιδιαίτερα τους παίκτες που θα το έπαιρναν καθώς ο ανεμιστήρας που φύσαγε τους παίκτες ενώ φωτογραφίζονταν θα δούλευε στο φουλ. Για τον λόγο αυτό, ο Ανδρέας αποφάσισε να το δώσει σε δύο κορίτσια προκειμένου να τα δυσκολέψει και να μην βγάλουν λήψη.

Τα δύο κορίτσια αυτά ήταν η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα. Πριν τη φωτογράφηση ωστόσο η Ζενεβιέβ τρομοκρατήθηκε. Δείτε εδώ τι συνέβη.

«Κάγκελο» η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι φεύγει από το GNTM 3 ο...

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί 3/11 στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έμεινε «κάγκελο» με το που έμαθε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το GNTM 3.

Το πάνελ συζητούσε τι συνέβη στο χθεσινό 3/11 επεισόδιο του GNTM αλλά και την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελοζιέουα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε δήλωσε πως θεωρεί τον Ηρακλή τον πιο δυνατό παίκτη, ωστόσο «πάγωσε» όταν της αποκάλυψαν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το παιχνίδι.