GNTM 3: Έξαλλη η Βίκυ Καγιά - Διέκοψε την φωτογράφηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έξαλλη η Βίκυ Καγιά - Διέκοψε την φωτογράφηση

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά έγινε πραγματικά έξαλλη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μη διστάσει να διακόψει την φωτογράφιση προκειμένου να γίνει σωστά όλη η διαδικασία.

Ο Ηρακλής τα βρήκε λίγο σκούρα και δεν μπορούσε να ποζάρει. Σε κάποιο σημείο, οι κριτές συνειδητοποίησαν πως δεν φοράει σωστά το αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολο το να μετακινηθεί.

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να σταματήσει τη φωτογράφιση και ξεκίνησε να φωνάζει «Στοπ! Σταματήστε». Τα νεύρα της ωστόσο δεν περιορίστηκαν εκεί αφού στη συνέχεια ενοχλήθηκε πολύ με τις πόζες που έπαιρνε ο Ηρακλής, ενώ όταν τελείωσε η φωτογράφιση είπε πως δεν έχει βγάλει ούτε μισή λήψη. Πριν τη φωτογράφηση ωστόσο η Ζενεβιέβ τρομοκρατήθηκε. Δείτε εδώ τι συνέβη.

«Κάγκελο» η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι φεύγει από το GNTM 3 ο...

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί 3/11 στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έμεινε «κάγκελο» με το που έμαθε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το GNTM 3.

Το πάνελ συζητούσε τι συνέβη στο χθεσινό 3/11 επεισόδιο του GNTM αλλά και την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελοζιέουα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε δήλωσε πως θεωρεί τον Ηρακλή τον πιο δυνατό παίκτη, ωστόσο «πάγωσε» όταν της αποκάλυψαν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το παιχνίδι.