GNTM 3: Ο Παναγιώτης «άδειασε» τη Ρασέλ - «Ρε άντε βγάλε τον...»

Έξαλλος με τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Παναγιώτης «άδειασε» τη Ρασέλ - «Ρε άντε βγάλε τον...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Παναγιώτης δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά τη Ρασέλ για μερικές δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της φωτογράφισης της, ζητώντας με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο να σταματήσει επιτέλους να μιλάει.

Η Ρασέλ άκουσε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και η αλήθεια είναι πως το πήρε λίγο πάνω της καθώς μετά την φωτογράφισή της είπε πως είναι έτοιμη να κερδίσει το ριάλιτι.

Ο Παναγιώτης έδειξε να διαφωνεί με όλα όσα είπε και το έδειξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο αφού την «άδειασε» και είπε πως καλό θα ήταν να μείνει στο χώρο που έγινε η φωτογράφιση και να μην γυρίσει καν στο σπίτι.

Εκείνη βέβαια δεν έδειξε να πτοείται από τα σχόλια του συμπαίκτης της και είπε στην κάμερα πως από εδώ και στο εξής σκοπεύει να τα δώσει όλα για να κερδίσει. Δείτε εδώ ποια θα είναι η τελική τριάδα του ριάλιτι.

«Κάγκελο» η Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - Έμαθε ότι φεύγει από το GNTM 3 ο...

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί 3/11 στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έμεινε «κάγκελο» με το που έμαθε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το GNTM 3.

Το πάνελ συζητούσε τι συνέβη στο χθεσινό 3/11 επεισόδιο του GNTM αλλά και την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελοζιέουα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε δήλωσε πως θεωρεί τον Ηρακλή τον πιο δυνατό παίκτη, ωστόσο «πάγωσε» όταν της αποκάλυψαν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει σύντομα από το παιχνίδι.