Big Brother: Άγριο κράξιμο Μακρίδη - Πυργίδη προς την Άννα Μαρία - «Κάνει κωλοτούμπες»

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριο κράξιμο Μακρίδη - Πυργίδη προς την Άννα Μαρία - «Κάνει κωλοτούμπες»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη και τον Δημήτρη Πυργίδη να κάνει ένα άγριο κράξιμο προς την Άννα Μαρία καθώς θεωρούν ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει κάποιου είδους «κωλοτούμπα».

Αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς και σήμερα κλήθηκε να αποφασίσει τους υπεύθυνους.

Ο Big Brother τον κάλεσε μαζί με το Χρήστο Μακρίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να του παραδώσει τα... σκήπτρα. Βγαίνοντας λοιπόν στο σαλόνι για να ανακοινώσει τους υπεύθυνους για αυτή την εβδομάδα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να υπερτερήσει ο σεβασμός.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως υπεύθυνη για την αποθήκη τροφίμων θα είναι η Άννα Μαρία και για τα πλυντήρια η Ραΐσα.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν αργότερα στην σάουνα και σχολίασαν την στάση της Άννας Μαρίας ξεκαθαρίζοντας πως κάνει «κωλοτούμπες» καθώς έχει έρθει πλέον κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Βαρουξή.

Big Brother: Γυμνή η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Χριστίνας

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, η οποία ποζάρει γυμνή. Γνωστή σελίδα στο Instagram μάλιστα, έκανε ένα κολάζ, με το οποίο θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Η Χριστίνα Ορφανίδου, που είναι φίλη της από το Big Brother και την στηρίζει, θέλησε να αναρτήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία, θέλοντας να πει σημαντικά λόγια.

Συγκεκριμένα, στο Instagram κυκλοφορεί ένα κολάζ με την Αφροδίτη από το Big Brother και την Μπρίτνει Σπίαρς, με το μήνυμα «diamonds shine in every size», δηλαδή «τα διαμάντα λάμπουν σε όλα τα μεγέθη», εννοώντας τα κιλά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ της, γράφοντας «Όλες οι γυναίκες (ψηλές, κοντές, αδύνατες, εύσωμες, νεαρές, μεγαλύτερης ηλικίας) μπορούμε να τολμησουμε πράγματα και να απολαύσουμε το κορμί μας». Αυτός μάλιστα, είναι ο πραγματικός λόγος που άγγιξε το επίμαχο σημείο του Κεχαγιά.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή