Δανάη Μιχαλάκη: Ασυγκράτητη στην μέση του δρόμου με τον σύντροφό της - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Πήραν φωτιά τα πεζοδρόμια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μιχαλάκη: Ασυγκράτητη στην μέση του δρόμου με τον σύντροφό της - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ο φωτογραφικός φακός του YOU τσάκωσε την Δανάη Μιχαλάκη και τον σύντροφό της πριν από λίγες μέρες σε μια χαλαρή βόλτα τους στο Κολωνάκι, με τις αγκαλιές και τα φιλιά τους να μην αφήνουν καμία αμφιβολία πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ως τηλεοπτική Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες» η προσωπική της ζωή όχι μόνο δεν έχει βρει τον δρόμο της προς την ευτυχία, αλλά σε κάθε επεισόδιο ζει και ένα νέο... βάσανο. Ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα για τη Δανάη, που εδώ και δύο χρόνια είναι απόλυτα ερωτευμένη έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι περνά ίσως την ωραιότερη περίοδο της ζωής του και το βλέπουμε σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Οι δυο τους έφτασαν στην κεντρική πλατεία λίγο πριν το μεσημέρι με τη γαλάζια βέσπα του Γιώργου και από τη στιγμή που πάρκαραν μέχρι να καθίσουν σε ένα από τα υπαίθρια καφέ, περπατούσαν στον δρόμο αγκαλιασμένοι. Ένα από τα κύρια συστατικά της σχέσης τους φαίνεται πως είναι και το χιούμορ, γιατί και οι δύο δεν σταμάτησαν να γελάνε δυνατά και να κουβεντιάζουν χωρίς να δίνουν καμία σημασία σε ό,τι και αν συνέβαινε γύρω τους. Ακόμη και όταν αποχώρησαν, κάποια στιγμή στάθηκαν για να φιληθούν στη μέση του δρόμου, με τη Δανάη να δυσκολεύεται να τον αποχωριστεί από την αγκαλιά της και με τον ίδιο να της μιλά τρυφερά. Αυτός είναι έρωτας!

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα φιλιά της Δανάης Μιχαλάκη και του συντρόφου της

Δανάη Μιχαλάκη σύντροφος

Γάμος καλοκαιρινός σε κλειστό κύκλο για την Δανάη Μιχαλάλη και τον σύντροφό της

Η Δανάη ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε φυσικά και διαψεύδει τις αποκαλύψεις του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου που είπε πρώτος ότι σχεδιάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιώργου και το νυφικό εκείνης. «Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην έχω δει τι έχει γίνει; Όταν με το καλό γίνει, να έρθεις, εννοείται. Εγώ δεν θα σε βάλω να ντυθείς, βάλε ό,τι θέλεις. Θα είναι χύμα. Να το κάνω εγώ με το καλό και να έρθεις, εννοείται» απάντησε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε πρόσφατη συνέντευξή της, αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο γάμος φυσικά και θα γίνει την επόμενη χρονιά, σε κλειστό κύκλο και μάλιστα σε... νησί.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα πιάνει την Δανάη Μιχαλάκη σε τόσο τρυφερές στιγμές της! Δείτε εδώ...

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάθε Τετάρτη.