The Bachelor: H Μαγδαληνή με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: H Μαγδαληνή με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Την Μαγδαληνή την γνωρίσαμε μέσα από το The Bachelor και μάλιστα μας συγκίνησε η ιστορία της ζωής της. Ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό βρήκαμε φωτογραφίες της με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς καθώς δεν άντεξε τις εντάσεις μέσα στο παιχνίδι και τις πολλές κόντες. Δεν ήταν του χαρακτήρα της και έτσι πήρε αυτή την απόφαση.

Όταν βγήκε από το παιχνίδι είχε δηλώσει: «Για εμένα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Βασικά ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν η εμπειρία. Όταν μπήκα όμως μέσα στο παιχνίδι και πέρασε ο καιρός, κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Μετά ήρθαν και όλοι αυτοί οι καβγάδες και ένιωθα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ.» Nα πούμε πως αν ο Βασιλάκος δεν θέλει μπορεί να κάνει την ανατροπή και να μην επιλέξει καμία στον τελικό.

Δείτε τις φωτογραφίες της.

Μαγδαληνή μαγιό
Μαγδαληνή bachelor

ALPHA: Ποια Σία και Αντζελίνα; Αυτή παντρεύεται ο Βασιλάκος στο τέλος του The Bachelor

Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει για το The Bachelor και συγκεκριμένα για τον τελικό και για το ποια παίκτρια πρόκειται να παντρευτεί τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Αυτό όμως είναι "φωτιά" για το ριάλιτι του ALPHA, αφού η πρόταση δεν θα γίνει ούτε στην Σία , αλλά και ούτε στην Αντζελίνα, όπως γραφόταν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τελική τριάδα είναι η Αντζελίνα, η Νικόλ και η Βίβιαν, με την πρώτη ωστόσο, να αποχωρεί στον ημιτελικό με κλάματα στα μάτια.

Αυτή λοιπόν παντρεύεται ο Βασιλάκος στο The Bachelor του ALPHA

Από τις δύο φιναλίστ, εκείνη που πρόκειται να παντρευτεί όπως φαίνεται τον Παναγιώτη Βασιλάκο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του blog Red Rose το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το κανάλι, είναι η Νικόλ Τσομπανίδου.