Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που φούντωσαν τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που φούντωσαν τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη

Μια δική της εξομολόγηση θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Happy Day αναφερόμενη σε ένα αστείο περιστατικό. Πριν από αρκετό καιρό, όπως αποκάλυψε η ίδια είχαν φουντώσει φήμες πως είναι έγκυος λόγω κάποιων φωτογραφιών που είχαν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια του ALPHA, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το καλοκαίρι την έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και την ρωτούσαν αν περιμένει κι άλλο παιδάκι.

"Δεν την έχω πάθει εγώ να με παίρνει ο Νίκος ο Γεωργιάδης το καλοκαίρι και να μου λέει “Πας για το τέταρτο;”, γιατί είχε κάτι φωτογραφίες που πέταγε η κοιλίτσα. Αφού πετάει πάντα η κοιλίτσα μου.".

Δείτε εδώ το σπιτικό ρόφημα που πίνει η Σταματίνα κι έχει αυτό το απίστευτο κορμί!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την «τσακώσαμε» στις τελευταίες βουτιές - Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο μαγιό της! Δείτε φωτογραφίες

Τις τελευταίες βουτιές της σε παραλία της Πάρου απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες (11/8), η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια είναι από τις "καυτές" μαμάδες και το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της μαγιό. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Μόλις γύρισε από τις καλοκαιρινές διακοπές της και φουλάρει μηχανές για πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου! Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να ήταν διαφορετικό για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, παράλληλα όμως ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να χαρεί μερικές ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη και τον βενιαμίν Γιάννη-Εφραίμ, που όσο μεγαλώνει συνοδεύει όλο και πιο συχνά τη μητέρα του και τις μεγάλες αδερφές του στις βουτιές τους.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Πάρο, ο φακός του YOU τη συνάντησε στην αγαπημένη της παραλία μικρή Σάντα Μαρία να παρακολουθεί τις κόρες της όσο έκαναν βουτιές με τις μάσκες τους, κρατώντας από το χέρι τον μικρό της γιο που ακόμα απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του. Χαλαρή και προσιτή με όσους την πλησίαζαν, μιλούσε παράλληλα με αρκετές λουόμενες που τη ρωτούσαν τι να περιμένουν από την επόμενη σεζόν του «Happy Day» και περαιτέρω στοιχεία για την ανανεωμένη σύνθεσή του.

Φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τις τελευταίες βουτιές της

Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφία με μαγιό

Από την περασμένη Κυριακή, όταν επέστρεψε στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες, έχει ξεκινήσει συσκέψεις για τον σχεδιασμό της εκπομπής, τις καθημερινές ενότητες και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η παρουσιάστρια του Alpha προανήγγειλε την επιστροφή της και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό το περίεργο και πραγματικά διαφορετικό καλοκαίρι που όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο, θέλω να σας πω ότι μου λείψατε. Νιώθω τυχερή που κάνω μια δουλειά που αγαπώ και που με βάζει στα σπίτια σας».

Η νέα αγάπη των κοριτσιών της

Το παράδειγμά της ακολουθούν οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη, καθώς λατρεύουν τη θάλασσα και έχουν πάντα μαζί τους μία μικρή σανίδα. Δεινές κολυμβήτριες, συχνά κάνουν SUP με τη μητέρα τους στο κουπί, ενώ ακόμα και όταν δεν είναι μαζί τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν τις χάνει απ' το βλέμμα της...

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Αχώριστη με τον γιο της Γιάννη-Εφραίμ

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιος

Σταματίνα Τσιμτσιλή σώμα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 €