Έδιωξαν άρον άρον από το καμαρίνι του Πρωινού την Φαίη Σκορδά - Όλο το παρασκήνιο

Η αποκάλυψη για το κρούσμα κορωνοϊού στα Studio Kappa

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έδιωξαν άρον άρον από το καμαρίνι του Πρωινού την Φαίη Σκορδά - Όλο το παρασκήνιο

Άρον άρον έφυγε από το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Τρίτης, όπως η ίδια αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ώστε να μπορέσουν να γίνουν απολυμάνσεις για τον κορωνοϊό.

Εχθές το βράδυ παρουσιάστηκε ένα θετικό κρούσμα του ιού στα Studio Kappa και έγιναν όσα ήταν απαραίτητα για να διαφυλαχθεί η υγεία των εργαζομένων.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν στην έναρξη του «Πρωινού» την Τετάρτη θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Πάντως εδώ, όπως κάθε εβδομάδα, κάνουμε στο πλατό τα rapid test. Και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και τον ΑΝΤ1 και τον κ. Καραγιάννη από τα studio Κάπα. Και επειδή διάβασα χθες για ένα κρούσμα στα studio Κάπα. Δεν είναι στον δικό μας χώρο καθόλου. Δεν έχει έρθει σε επαφή καθόλου με το κομμάτι του Πρωινού. Αλλά όπως και να έχει, έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα. Και χθες μας έδιωξαν άρον-άρον από το καμαρίνι για να γίνουν απολυμάνσεις. Έξι έφυγα χθες»

Παλάτι το καμαρίνι της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Η Φαίη Σκορδά περνάει αρκετό χρόνο στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μέσα στο καμαρίνι της με αποτέλεσμα να αποτελεί σε κάθε περίπτωση το δεύτερο σπίτι της. Μέσα από τo Instagram, είδαμε δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως είναι σαν παλάτι!

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της.

Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ζεστό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, οι βασικοί συντελεστές του «Πρωινού» ανέλαβαν… δράση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη.

Η Φαίη Σκορδά ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια, έδωσε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δεύτερου σπιτιού της Φαίης Σκορδά που είναι σαν "παλάτι"

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1Φαίη Σκορδά καμαρίνι