Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τελείωσε η περιπέτεια της - Αρνητική στον κορωνοϊό

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τελείωσε η περιπέτεια της - Αρνητική στον κορωνοϊό

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εδώ και μέρες βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της καθώς είχε βγει θετική στον κορωνοϊό. Σήμερα βγήκε μέσω skype στο Πάμε Δανάη και ανακοίνωσε πως είναι covid free!

«Πετάω! Πετάω! Έχω τελειώσει όπως καταλαβαίνετε την καραντίνα. Το τεστ μου βγήκε αρνητικό!», είπε ανακουφισμένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Στη συνέχεια, μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής, σχολίασαν τα ρούχα των κυριών στις Αμερικανικές Εκλογές. Έτσι έκανε γνωστό πως είναι θετική στον ιό.

Πάμε Δανάη: Εξελίξεις στην υγεία της Χρυσικοπούλου - «Τα παιδιά μου...»

Για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και των παιδιών της, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται σε καραντίνα 15 μέρες αποκάλυψε οπως αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει ακόμη η όσφρηση και η γεύση της.

«Δεν έχει επιστρέψει ακόμη η όσφρηση και η γεύση μου. Νόμιζα πως επανήλθε, αλλά σήμερα που ξύπνησα πάλι δεν έχω όσφρηση και γεύση.

Είμαι καλά. Δεν έχω πονοκεφάλους. Έχω το μικρό μπούκωμα, που μπορεί να είναι και αλλεργικό και ετοιμάζομαι για την έξοδο από την καραντίνα.

Τα παιδιά μου είναι υγιέστατα. Θα κάνουν και τεστ. Τελειώνει η καραντίνα τους και με το καλό θα επιστρέψουν την Τετάρτη στο σχολείο. Δεν κόλλησαν ποτέ ή τουλάχιστον δεν έβγαλαν συμπτώματα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Εξαντλημένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον κορωνοϊό στον αέρα του Πάμε Δανάη: "Είμαι διαλυμένη! Έχω πολλούς..."

Μπορεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να περνάει τον κορωνοϊό με τα πιο ελαφριά συμπτώματα αλλά δεν παύει να αισθάνεται εξαντλημένη από την αρρώστια αυτή. Στον αέρα του Πάμε Δανάη τα εξομολογήθηκε όλα το πρωί της Πέμπτης.

Έχει έντονους πονοκεφάλους, ειδικά τις δυο τελευταίες ημέρες και με τα παυσίπονα που παίρνει της περνάει το πολύ για μια ώρα και μετά είναι πάλι το ίδιο. Όπως η ίδια δήλωσε, είναι διαλυμένη, είναι 14 ημέρες με τα παιδιά της κλεισμένη στο σπίτι! Ευτυχώς δεν έχει πυρετό καθόλου αλλά έχει χάσει την γεύση και την όσφρησή της, κάτι που όπως αποκάλυψε μπορεί να κάνει και δυο μήνες να επανέλθει η κατάσταση αυτή.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως κρούσμα κορωνοϊου βρέθηκε και στον ΣΚΑΙ!