Χάρης Ρώμας: Έξαλλος με τον Πετράκο - "Βγαίνει ο Γρηγόρης και..."

Όσα είπε για τους συνωμοσιολόγους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Έξαλλος με τον Πετράκο -

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Χάρης Ρώμας και δεν έκρυψε την ενόχληση του για τους συνωμοσιολόγους κατά του κορωνοϊού και τις συνωμοσίες που θέλουν να περάσουν στον κόσμο. Μάλιστα σχολίασε έντονα τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Με αφορμή το κλείσιμο των θεάτρων για δεύτερη φορά και τις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες τοποθετήθηκε ο Χάρης Ρώμας. Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των συνωμοσιολόγων δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και δήλωσε:

“Nα μην πιστεύετε τους συνωμοσιολόγους αυτοί που δεν είστε συνωμοσιολόγοι… Βγαίνει ο Γρηγόρης και κάνει μια ανάλυση επιστημονικοφανή. Πως; Από που; Εγώ που έχω τελειώσει ιατρική δε ξέρω να το κάνω αυτό. Από που πήρε τα στοιχεία ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης που το κάνει αυτό;

Από το διαδίκτυο τα πήρε τα στοιχεία. Το τι είπε η κυρία Παπαθωμά καλά έκανε και το είπε, σύζυγός της είναι και επίσης μπορεί να το πιστεύει, και αυτός το πιστεύει. Εμένα δε μου αρέσει ο ευτελισμός ενός ανθρώπου. Θέλει να τον θυμηθούν; Εγώ σου λέω ότι τα πιστεύει αυτά όπως και άλλοι άνθρωποι. Τα στοιχεία από που τα πήρε: Είναι λοιμοξιολώγος ή επιδημιολόγος; Όχι, από το διαδίκτυο τα πήρε” είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. Δείτε εδώ πώς έδωσε τέλος στην κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας.

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Χάρης Ρώμας - «Είναι ένας έρωτας που...»

Ο Χάρης Ρώμας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Love it και στις δηλώσεις του ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ καθώς αναφέρθηκε στη σχέση του με την τηλεόραση χαρακτηρίζοντάς την ως έναν έρωτα που έχει πολλά σκαμπανευάσματα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές που έχει κάνει ανά καιρούς στην τηλεόραση καθώς και στον νέο ρόλο που έχει αναλάβει στην Περιφέρεια Αττικής.

Αυτά είπε ο Χάρης Ρώμας για τη σχέση του με την τηλεόραση

«H τηλεόραση ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και υπήρξε και σπίτι μου για πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις και τον αμφισβήτησα και ο ίδιος πολλές φορές γιατί αισθάνθηκα ότι ήταν βάρος άλλων πτυχών της προσωπικότητάς μου. Στην πορεία αυτό αποκαταστάθηκε πλήρως με το που αισθάνθηκα πιο ώριμος σαν άνθρωπος».

«Αδίκησα την τηλεόραση με το να σκέφτομαι ότι μου κάνει κακό αντί για το τεράστιο καλό που μου έκανε. Εκτός από την αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα που μου προσέφερε, θεωρώ ότι έκανα -και κάνω ακόμα- μυθοπλασία που είναι το μοναδικό κομμάτι τέχνης στην τηλεόραση», δήλωσε ακόμα.

«Είναι δύσκολη τέχνη η μυθοπλασία στην τηλεόραση», υπογράμμισε, ενώ μίλησε και για την πρώτη γνωριμία του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είμαι καλλιτέχνης και θα παραμείνω μέχρι το τέλος της ζωής μου καλλιτέχνης», δήλωσε ακόμα, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του στην Περιφέρεια Αττικής και ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει χρήματα.

«Δεν θέλω να πιστέψει ο ψηφοφόρος ότι βρήκα μία τρύπα και τρούπωσα για να κονομήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω μεγάλη αγωνία για τον κλάδο μου», είπε αναφερόμενος στις συνέπειες που έχει φέρει η πανδημία στον χώρο της τέχνης.