The Bachelor: H νέα παίκτρια που θα φέρει ταραχή στο σπίτι

Χαμός στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: H νέα παίκτρια που θα φέρει ταραχή στο σπίτι

Το The Bachelor επιστρέφει αύριο με νέο επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα παίκτρια που θα εμφανιστεί έχει σκοπό να φέρει κανονική ταραχή μέσα στο σπίτι. Οι κοπέλες δε θα την υποδεχθούν με θετική διάθεση.

Οι κοπέλες παίζουν όλες μαζί ένα παιχνίδι με τον Παναγιώτη. Όπως πάντα όμως, το κλίμα δεν μένει για πολλή ώρα αθώο. Οι αντιζηλίες και οι αντιπαραθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αντέχουν όλες το ίδιο τον ανταγωνισμό στη βίλα.

Το cocktail party κυλάει ομαλά, μέχρι που η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες για τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι. Έχουν υπόσταση τα όσα της προσάπτουν, ή είναι απλά μια προσπάθεια των υπόλοιπων γυναικών να τη διώξουν από το Bachelor τώρα που βλέπουν ότι ο Παναγιώτης δείχνει μια κάποια προτίμηση (και) σε αυτήν;

Ακόμα, μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει κι άλλο τα νερά σε αυτή την όχι και τόσο ήρεμη νύχτα στη βίλα του Bachelor.

Πως θα αντιδράσουν άραγε οι υπόλοιπες παίκτριες; Δείτε εδώ και τις απίστευτες κατηγορίες που ακούστηκαν για το The Bachelor.

Ηλίας Γκότσης: "Αδειάζει" τον Βασιλάκο - "Καλύτερα να μην είχα δουλειά, παρά να κάνω τον..."

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το κλείσιμο των γυμναστηρίων αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Τέλος αναφέρθηκε και στο Bachelor.

«Τα γυμναστήρια κλείνουν για δεύτερη φορά. Απαγορεύονται τα γκρουπ γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο, επιτρέπεται μόνο ατομικά».

Και για να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με τους συνεργάτες του αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ότι:

«Θα κάνουμε καθημερινά βιντεάκια από τη σελίδα του γυμναστηρίου αλλά και την προσωπική μας για να κάνει γυμναστική ο κόσμος».

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση για να είναι ο The Bachelor, πριν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλάβει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση για να είμαι ο Έλληνας Bachelor. Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα».

Και τόνισε από την πλευρά του: «Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω τον Bachelor».

Ο Ηλίας επίσης σχολίασε: «Τα ριάλιτι νέας γενιάς έχουν ξεφύγει λίγο… Τώρα υπάρχει απεριόριστη αθυροστομία και μια ευκολία στον τρόπο που εκφράζονται οι παίκτες». Δείτε την ανάρτηση του Ηλία