Big Brother: Απίστευτη δήλωση από τον Κεχαγιά - «Έτσι είναι οι γυναίκες...»

Η τοποθέτηση που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Απίστευτη δήλωση από τον Κεχαγιά - «Έτσι είναι οι γυναίκες...»

Μία απίστευτη δήλωση καταγράφηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποφάσισε για ακόμα μία φορά να βάλει στο στόχαστρο το γυναικείο φύλο κάνοντας ένα στερεοτυπικό σχόλιο για τον χαρακτήρα των γυναικών.

Ο ένας εκ των πιο συζητημένων παικτών του ριάλιτι συνομιλούσε με τον Γρηγόρη Τσεκούρα, ο οποίος προχώρησε σε μια επίθεση νωρίτερα στη Ραΐσα, και συζητώντας για την γκρίνια των κοριτσιών του σπιτιού, βρήκε την ευκαιρία να δείξει ποιες είναι οι απόψεις του γύρω από τις γυναίκες.

«Αυτές είναι οι γκόμενες ρε φίλε. Και γκόμενο να βρουν, πάλι θα βρουν τρόπο να σου πρήζουν τον...», ήταν η ατάκα του Κεχαγιά, που προκαλεί θυμηδία στο άκουσμά της.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!