Big Brother: Η Ραμόνα «κάρφωσε» την Άννα Μαρία στον Θέμη - «Είπε για εσένα ότι...»

Είναι έξαλλη μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η Ραμόνα «κάρφωσε» την Άννα Μαρία στον Θέμη - «Είπε για εσένα ότι...»

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα, η οποία δε δίστασε να «καρφώσει» την Άννα Μαρία στον Θέμη και να τον πιάσει να του πει όλα όσα είπε για εκείνον στην προηγούμενη ψηφοφορία.

Ο Θέμης βρισκόταν στην βεράντα και μίλαγε με την Άννα Μαρία, η οποία του έλεγε ένα ποίημα - δίδαγμα για τη ζωή του. Η Ραμόνα βρισκόταν την ίδια στιγμή στην κουζίνα και μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους βρίσκονταν μαζί έξω, και ζήτησε στον Θέμη να μπει μέσα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπάνιο και η Ραμόνα του αποκάλυψε πως στην προηγούμενη ψηφοφορία, η Άννα Μαρία είπε πως ο Θέμης είναι η ντροπή του σπιτιού και η ντροπή των γκέι γενικότερα. Ο Θέμης άκουγε άλαλος όλα όσα είχε να του πει η Ραμόνα.

Στη συνέχεια του εξήγησε πως αποφάσισε να του τα πει γιατί δεν αντέχει άλλο το θέατρο και την υποκρισία της Άννας Μαρίας ενώ θέλει να τον προστατεύσει καθώς πρόκειται για τον πιο νεαρό του σπιτιού.

Στο τέλος ο Θέμης έφυγε τσαντισμένος και πήγε να βρει την Άννα Μαρία ενώ η Ραμόνα επέστρεψε στην κουζίνα και είπε πως πρόκειται να γίνει χαμός στο σπίτι. Δείτε εδώ και το σχόλιο του Κεχαγιά για τις γυναίκες.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!