Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Άννα Μαρία - «Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις»

Έβαλε φιτιλιές η Ραμόνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Άννα Μαρία - «Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις»

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ανάμεσα στον Θέμη και την Άννα Μαρία με αφορμή κάποια λόγια που μετέφερε στον πρώτο η Ραμόνα. Ο Θέμης ενοχλήθηκε τόσο πολύ που ζήτησε από την Άννα Μαρία να μην του ξαναμιλήσει.

Τα νεύρα του Θέμη ξεκίνησαν από τη στιγμή, όπου η Ραμόνα του έβαλε… λόγια, αναφέροντας πως η Άννα Μαρία είπε «ντροπή των gay» το συγκάτοικό της, με αποτέλεσμα εκείνος άμεσα να κατευθυνθεί στο μέρος της, για να της ζητήσει το λόγο.

«Εσύ είσαι η ντροπή εδώ μέσα και όχι εγώ…», της είπε ο Θέμης, ζητώντας της παράλληλα να μην του απευθύνει ποτέ ξανά στο λόγο. Η Άννα Μαρία, στην προσφιλή της τακτική, δεν παραδέχθηκε κάτι ούτε και είχε διάθεση να του ζητήσει συγγνώμη, βάλλοντας εναντίον της Ραμόνα, που την «κάρφωσε».

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!