Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Αδειάζει" τον Τριαντάφυλλο - "Ό,τι λέμε έχει αντίκτυπο, ο κύριος έχει πει..."

Ο λόγος είναι πια στους δικηγόρους

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:
News 05.11.2020 11:32
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στον Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη και την εκπομπή «Ανάκριση Τρίτου Βαθμού» στο ratpack.gr για την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο η οποία έχει πια περάσει στα χέρια των δικηγόρων.

Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει κάτι να της προσάψει ο Τριαντάφυλλος καθώς δεν έχει μιλήσει για το θέμα δημόσια.

«Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία είναι η αλήθεια. Ξεκάθαρα δεν ταιριάξαμε»!

Και υπογράμμισε: «Σήμερα δεν υπάρχουν σχέσεις. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη και έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μας, οι οποίοι μιλάνε με εξώδικα και αγωγές. Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και αυτά που κάνουμε, έχουν και τον κάθε αντίκτυπο. Δηλαδή ότι λέμε έχει και έναν αντίκτυπο όπως και η έκθεση όλον αυτόν τον καιρό.

Εγώ δεν έχω εκτεθεί, δεν έχω πει τίποτα δημόσια για το θέμα. Ο κύριος έχει πει. Όλα αυτά, λοιπόν, για τον κάθε έναν, επειδή είμαστε ενήλικες και τα λεγόμενα μας σε μια δημοκρατική χώρα έχουν και συνέπειες, θα μιλήσει η δικαιοσύνη που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη». Δείτε τι είπε από τη μεριά του ο Τριαντάφυλλος.

Στα άκρα η διαμάχη Τριαντάφυλλου - Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Η νέα θέση του δικηγόρου της

O Μιχάλης Κακούλιας μίλησε σήμερα στο Πρωινό για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην πελάτισσά του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον πρώην παρτενέρ της στο J2US, Τριαντάφυλλο, με τις μεταξύ τους σχέσεις να βρίσκονται πραγματικά στα άκρα.

«Εμμένει στις δηλώσεις της σχετικά με τα όσα βίωσε», σημείωσε ο Μιχάλης Καρκούλιας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας ότι: «Ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε ο κύριος Χατζηνικολάου».

«Δεν βλέπω τη δυνατότητα κάποιας εξωδικαστικής διευθέτησης της διαφοράς», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της Δικαιοσύνης», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι η πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου προτίθεται να κάνει και μήνυση και αγωγή.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Καρκούλιας υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικές για την πρώην παίκτρια του J2US.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Παπαδοπούλου - «Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση 100.000 ευρώ»

Share