Στο νοσοκομείο με κακώσεις η Γκέλυ Μαυροπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με κακώσεις η Γκέλυ Μαυροπούλου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου η οποία νοσηλεύεται με κακώσεις στην οσφυική μοίρα. Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της.

Η σπουδαία ηθοποιός αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς η πτώση της μέσα στο σπίτι της παραλίγο να αποβεί μοιραία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, η Γκέλυ Μαυροπούλου έχει κάκωση στην οσφυική μοίρα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την υγεία της.

Το πρωί της Τετάρτης φαίνεται να έπεσε καθώς έκανε δουλειές του σπιτιού της και η ίδια κάλεσε το ΕΚΑΒ ωσ΄τε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr.

Στο νοσοκομείο «Υγεία» μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Κατά πληροφορίες ο κ. Γιαννακόπουλος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για την υγεία του και παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Πηγή: Protothema.gr

Στο νοσοκομείο ο Τσιτσιπάς

Στο Metropolitan Hospital και συγκεκριμένα στον Θάλαμο Υπερβαρικού Οξυγόνου, νοσηλεύεται ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο τενίστας, λαμβάνει ιατρική φροντίδα για την αποκατάσταση τραβήγματος που υπέστη στον λαγονοψοΐτη μυ και είναι υπό την παρακολούθηση του γιατρού κ. Παύλου Βαβάση.

Ο λαγονοψοΐτης μυς είναι ένας από τους σημαντικότερους μύες του σώματος και βρίσκεται στην περιοχή της λεκάνης και το τελικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης.

Δείτε εδώ την σύντροφό του που βρίσκεται στο πλευρό του!

Πηγή: Protothema.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, η ηθοποιός δεν αισθανόταν καλά και έτσι χρειάστηκε να καλέσουν ένα ασθενοφόρο προκειμένου να διακοσμισθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στο νοσοκομείο καθώς το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό.

Η κατάσταση ωστόσο δεν είναι κρίσιμη και κάθε μέρα δείχνει σημάδια βελτίωσης, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και γιατροί και νοσηλευτές κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν σε μια καλή κατάσταση.