Παραλίγο ατύχημα για Σταυροπούλου - Μπακοδήμου στα γυρίσματα του J2us

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραλίγο ατύχημα για Σταυροπούλου - Μπακοδήμου στα γυρίσματα του J2us

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που παραλίγο να είχε με την Βίκυ Σταυροπούλου στα γυρίσματα του J2us!

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για το παραλίγο ατύχημα στο J2us

«Style me up», «Just the 2 of us»... Ποιες ήταν οι πιο άβολες και δύσκολες στιγμές σου;

Στο «Style me up» δυσκολευτήκαμε στην αρχή γιατί χρειαζόντουσαν περίπου 18 ώρες το 24ωρο για τις μεταμορφώσεις. Τώρα βρήκαμε έναν άλλο, πιο έξυπνο, τρόπο και γλιτώσαμε χρόνο. Στο «Just the 2 of us» η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν η Βίκυ Σταυροπούλου που οδηγούσε το ρετρό αυτοκίνητο πήρε πολύ ανοιχτά το τιμόνι στην πρόβα και παρά τρίχα να πέσουμε από τα σκαλιά.

Όταν ακούς παράπονα για την κριτική σου στο «Just the 2 of us» εκνευρίζεσαι; Δεν σου γύρισε το μάτι όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού είπε «πρόσεξε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου»;

Παράπονα για την κριτική μου έχω ακούσει από πολλούς είτε με υπονοούμενα είτε ευθέως, όπως έγινε με την Άσπα Τσίνα, αλλά ποτέ δεν μου γυρνάει το μάτι... Εμένα να μου γυρίσει το μάτι με αυτό που είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ούτε καν! Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του.

Διαβάστε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό YOU για τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο!

Μαρία Μπακοδήμου: Παραλήρημα στο Twitter με την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο J2us

Παραλήρημα δημιούργησε στο Twitter η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στον τελικό του Just the 2 of us στο OPEN. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά, έφερε πολλές αντιδράσεις για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η που ξεχώριζε μέσα στην κριτική επιτροπή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, λόγω των στιλιστικών επιλογών και του αποκαλυπτικού ντεκολτέ της, απέσπασε πολλά σχόλια.

Αυτή τη φορά ωστόσο οι χρήστες του Twitter, δεν σχολίασαν το μπροστινό άνοιγμα του φορέματος, αλλά το στιλ του.

Να πούμε πως, Μαρία Μπακοδήμου στο φινάλε του J2US φόρεσε δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου. Δείτε εδώ χθεσινά highlights από το j2us.

j2us εμφάνιση Μαρίας Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου OPEN