Big Brother - Spoiler: Το βέτο που ανατρέπει όλη την ψηφοφορία!

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Το βέτο που ανατρέπει όλη την ψηφοφορία!

Ένα ανατρεπτικό spoiler για το Βig Brother μάθαμε από την εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο θα σώσει κάποιον άλλον και όχι τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ραμόνα η Άννα Μαρία, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος Βαρουξής.

Το βέτο όμως θα το κερδίσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζακ ο οποίος θα σώσει τον Γρηγόρη και θα μείνουν μόνο οι υπόλοιποι 3.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία μετά τον καυγά με τον Θέμη

Λίγο μετά τον μεγάλο καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Θέμη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η πρώτη δεν άντεξε την πίεση και πλάνταξε στο κλάμα, ενώ επέλεξε να απομονωθεί από τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να ξεσπάσει με την ησυχία της.

Ο Θέμης, μετά το… κάρφωμα της Ραμόνα, πήγε στην Άννα Μαρία να ζητήσει το λόγο, καθώς τον είχε αποκαλέσει «ντροπή των gay», ενώ τον πείραξε και η λέξη «πο...τρα», που φερόταν να έχει χρησιμοποιήσει, όπως του τα μετέφερε η Ραμόνα. Σε όλα τα επεισόδια, βέβαια, δεν έχει φανεί να έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη.

Η ίδια «ξέσπασε» σε λυγμούς μετά από αυτό τον τσακωμό, με την ίδια να τονίζει διαρκώς, ότι δεν έχει πει ποτέ αυτή τη λέξη για τον Θέμη, ή για οποιοδήποτε άλλο σε αυτή τη ζωή. Τα δάκρυά της συγκλόνισαν, καθώς έμοιαζε να είναι ένα ράκος.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!