Χριστίνα Παππά για Σπυροπούλου: "Δεν μου λέει κάτι, έχει σβήσει!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά για Σπυροπούλου:

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει τώρα με την άλλοτε φίλη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πλέον δεν αφήνει κανένα κενό και περιθώριο στο να ξανάέχουν σχέσεις οι δύο πρώην φίλες και εξηγεί ποια είναι η πλευρά της.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση». Πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Παππά είχε πάει στο νοσοκομείο. Τι είχε συμβεί;

Χριστίνα Παππά: «Δεν θα ξαναέπαιρνα μέρος στο J2US γιατί...»

Η Χριστίνα Παππά επιστρέφει όπως πολλοί ακόμη παλιοί παίκτες στο J2US με αφορμή τον τελικό. Ωστόσο, έκανε στην κάμερα μια αποκάλυψη για το παιχνίδι. Γιατί δεν θα ξαναέπαιρνε μέρος;

Συγκεκριμένα, όταν η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not», βρέθηκα στις πρόβες, έκανε δηλώσεις και μίλησε για την αποχώρηση της.

«Επειδή κόπηκε η χαρά μου στο δεύτερο live και δεν το περίμενα, είμαι τελείως ειλικρινής και πάντα έτσι ήμουν στη ζωή μου που δεν θα το ξανακάνω. Πήρα τέτοια στεναχώρια που δεν θα το ξανακάνω», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Just the 2 of Us: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την αποχώρησή της

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησή της από το Just the 2 of us για πρώτη φορά στον αέρα του ALPHA.

H Χριστίνα Παππά μίλησε στο Happy Day και εξέφρασε τον φόβο της για την πανδημία του κορωνοϊού. “Είμαι πολύ φοβισμένη, Κάθε βράδυ βάζω θερμόμετρο. Έχω κάνει 5 τεστ κορονοϊού μέχρι στιγμής”, είπε.

Η ίδια ωστόσο αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο J2US. Για την παρουσία της στο J2US και τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Χριστίνα Παππά είπε: “Εκ των πραγμάτων είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα φύγω στο 3ο επεισόδιο, διότι έπρεπε να πάω στη Μύκονο. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα, δεν το περίμενα.

Το να πεις σε έναν άνθρωπο ότι είναι αφελής, είναι πολύ καλό. Γιατί πρέπει να είναι αρνητικό; Δεν έχω τίποτα με την Κωνσταντίνα, ίσα ίσα. Μια κούκλα είναι και μου φτιάχνει τη διάθεση. Εάν είχα κάτι πριν, είναι δικό μου και δικό της, δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλο”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή αυτή την δήλωση της ανέφερε πως μάλλον υπάρχουν συμφωνίες από πριν για το τι θα γίνει στο παιχνίδι.