Big Brother Spoiler: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Ραΐσα - «Είσαι φίδι»

Δεν υπάρχει ησυχία στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Spoiler: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Ραΐσα - «Είσαι φίδι»

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει και στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother καθώς οι σχέσεις του Γρηγόρη με τη Ραΐσα δείχνουν να είναι πιο τεταμένες από ποτέ και οι δυο τους βρίσκονται για άλλη μία φορά στα μαχαίρια. Η Ραΐσα μάλιστα τον αποκάλεσε φίδι.

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει στην αποψινή δοκιμασία για το veto;

Η κόντρα Άννας Μαρίας και Ραμόνας συνεχίζεται με τις δύο τους να μπλέκονται σε έναν νέο καβγά.

Μία απρόσμενη εξέλιξη έχει όμως και η σχέση της Ραΐσα με τον Γρηγόρη με τους δύο τους να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες στην κουζίνα του Μεγάλου Αδελφού. Θυμίζουμε βέβαια πως οι δυο τους τσακώθηκαν και χθες. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Αδιανόητο: Η Σαμάνθα από το The Bachelor έχει σχέση με πρώην παίκτη του Big Brother

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor η Σαμάνθα Στοκμάγιερ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με πρώην παίκτη του Big Brother και αποκάλυψαν πως είναι πλέον ζευγάρι!

Δημοσιεύματα τις τελευταίες βδομάδες τους ήθελαν ζευγάρι. Μάλιστα τους είδαμε σε τρυφερά τετ α τετ στη Λεμεσό με τον 22χρονο personal trainer να ομολογεί καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους προ ημερών πως είναι σε σχέση και πριν λίγες ώρες καλεσμένος μαζί με την αγαπημένη του στην εκπομπή "Χαρούμενο Σπίτι" το επιβεβαίωσε επίσημα.

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Νικόλα.

"Ναι βγαίνουμε. Είμαστε στα αρχικά στάδια μας σχέσης. Η Σαμάνθα είναι μια ξεχωριστή κοπέλα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του “Big Brother”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (3.30):

Big Brother - Spoiler: Το βέτο που ανατρέπει όλη την ψηφοφορία!

Ένα ανατρεπτικό spoiler για το Βig Brother μάθαμε από την εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο θα σώσει κάποιον άλλον και όχι τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ραμόνα η Άννα Μαρία, ο Γρηγόρης και ο Χρήστος Βαρουξής.

Το βέτο όμως θα το κερδίσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζακ ο οποίος θα σώσει τον Γρηγόρη και θα μείνουν μόνο οι υπόλοιποι 3.