Έκανε πρόβλεψη για το GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου - Αυτό είναι το αγόρι που ξεχώρισε

Ξετρελαμένη με τους διαγωνιζόμενους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε πρόβλεψη για το GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου - Αυτό είναι το αγόρι που ξεχώρισε

Μετά την guest συμμετοχή της στο GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει τη δική της πρόβλεψη για το ριάλιτι μοντέλων, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το αγόρι που έχει ξεχωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο GNTM 3 προκειμένου να πραγματοποιήσει μία επίδειξη μόδας μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη για τη νέα συλλογή του Project Soma.

Έτσι μετά το τέλος του επεισοδίου, μίλησε στην εκπομπή του Star και αποκάλυψε πως έχει ξεχωρίσει μερικούς παίκτες που της τράβηξαν την προσοχή από τη στιγμή που τους είδε.

Αυτά είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3

«Εξ αρχής, ξεχώρισα τον Αιμιλιάνο, ο οποίος ήταν και στην ομάδα μου γιατί είχε άνετα το Ιταλικό στυλ το οποίο θέλαμε να βγάλουμε με τα ρούχα μας - και στον οποίο έδωσε και την ασυλία - . Ο Έντουαρντ μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ η Λία. Το στυλ της, το μαλλί της, είναι ιδιαίτερη θεωρώ. Και από την ομάδα της Μαίρης έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Τελικά, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα από τη συλλογή των δύο κυριών.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock. Δείτε εδώ και το ρούχο της Ρασέλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.