Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πλούταρχο

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πλούταρχο

Πολύ δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για τον κορυφαίο τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από μία θαυμάστριά του στο Instagram, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης αφού κάποιος έφτιαξε λογαριασμό με το όνομά του.

Οι fake λογαριασμοί των celebrities αποτελούν πλέον ένα συχνό φαινόμενο στον κόσμο του Instagram γι΄αυτό πρέπει όλοι να δείχνουμε πολύ μεγάλη προσοχή σε όσα βλέπουμε καθημερινά στο διαδίκτυο.

Η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, αποκάλυψε την απάτη που έχει στηθεί στο όνομα του αγαπημένου τραγουδιστή, την οποία πληροφορήθηκε από το μήνυμα μία θαυμάστριας στο Instagram. Δείτε εδώ ποιο τραγούδι αφιέρωσε στην κόρη του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Έτσι κατάλαβε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και περνάει δύσκολες ώρες ο Γιάννης Πλούταρχος

Συγκεκριμένα, η νεαρή Κατερίνα δημοσίευσε ένα μήνυμα μιας άλλης χρήστης του Instagram που έγραφε, “Παιδιά προσοχή σε όλους. Κάποιος έφτιαξε προφίλ του Γιάννη Πλούταρχου και στέλνει μηνύματα σε θαυμαστές του ως Γιάννης Πλούταρχος.

Τα μηνύματα που στέλνει ανώνυμα σε θαυμαστές του γράφουν τα εξής, “γεια σου υπέροχος θαυμαστής είμαι αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου δώσατε από την αρχή της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω ιδιωτικά.

Ευχαριστώ. Δημιούργησα αυτόν τον λογαριασμό για να μπορέσω να εσυνομιλήσω με τους θαυμαστές μου. Αυτή είναι η περίπτωση για εσας, να έχετε μια υπέροχη ημέρα. Μην τον πιστεύετε μην απαντάτε είναι απάτη έχει 0 δημοσιεύσεις και γράφει μόνος του με προφίλ ψεύτικο του Γιάννη Πλούταρχου ότι σας έγραψα παραπάνω. Τα γράφω εδώ για να τα δει ο αληθινός Γιάννης Πλούταρχος. Επίσης τα ανέβασα και σε στορι για να προστατέψω τους θαυμαστές του και να το μάθει και ο ίδιος ως πληροφορία”.

Γιάννης Πλούταρχος διαδικτυακή απάτη

Γιάννης Πλούταρχος: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές με τη σύζυγο του - «Περάσαμε...»

«Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς!».

Να σημειώσουμε πως, όσον αφορά το γάμο της κόρης του, η είδηση είναι ψευδή. Όσα αποκάλυψε ο ίδιος!