Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και μάλιστα, έκτος Ελλάδος.

Μία follower του, αποφάσισε να του στείλει μήνυμα καθώς τον εντόπισε στο Tinder ως Christophe. Πρόκειται για ένα ψεύτικο προφίλ το οποίο χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες του Έλληνα παρουσιαστή προκειμένου να προσελκύει τους άλλους χρήστες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αστειεύτηκε με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για να προσέχουν.

«Αν μένεις στο Βερολίνο, λοιπόν και θέλεις να γνωρίσεις τον Christophe που μου μοιάζει απίστευτα… μη διστάσεις», έγραψε με χιούμορ ο Σάκης Τανιμανίδης στην ίδια ανάρτηση. Δείτε εδώ και την άγνωστη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με παίκτρια του GNTM 3.

Σάκης Τανιμανίδης διαδικτυακή απάτη

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η ερώτηση για την ερωτική τους ζωή που τους έφερε αμηχανία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν καλεσμένοι στον Ant1 στους "Χιούστον το λύσαμε" και τον Φάνη Λαμπρόπουλο με τον Νικόλα Ράπτη. Οι δυο παρουσιαστές έκαναν μια πολύ προσωπική ερώτηση στο ζευγάρι και το έφεραν σε αμηχανία.

Σε ένα παιχνίδι που οι δυο καλεσμένοι έπρεπε να κλείσουν τα μάτια τους και να δεχτούν ερωτήσεις έγινε το αναπαντεχο!

Συγκεκριμένα οι δυο παρουσιαστές τους ρώτησα πιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχουν κάνει...έρθει πολυ πιο κοντά.

Στην αρχή το ζευγάρι "έμεινε" με την ερώτηση αλλά αργότερα η Χριστίνα για να σπάσει την αμηχανία είπε πως βρέθηκαν σε ένα μέρος με αρκετούς φοίνικες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ένα πλοίο! Δείτε τη φωτογραφία της Χριστίνας 6 χρόνια πριν!