Χαρμόσυνη είδηση για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρμόσυνη είδηση για τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για ένα νέο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers του στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή ή από την δουλειά του.

Έτσι μοιράστηκε την χαρμόσυνη είδηση ο Χρήστος Μάστορας

Αυτή τη φορά, ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα βγει στη δημοσιότητα ένα νέο cover και όλοι ανυπομονούν. Δείτε εδώ την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Χρήστος Μάστορας νέο τραγούδι

«Ράγισε» καρδιές με την ανάρησή του ο Χρήστος Μάστορας

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο το διαδίκτυο καθώς αναφέρθηκε στο θέμα που έχει καθηλώσει την ελληνική κοινωνία.

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την στήριξή τους μέσα από τα social media και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Φύσσα και έβαλε την ημερομηνία 7/10/2020 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη επιθυμία του για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Λίγες ώρες αργότερες και αφού βγήκε η ιστορική απόφαση της δίκης που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα και έγραψε: «Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη... Μεγάλη μέρα γι’ αυτή τη Μάνα!».