Big Brother: Τα πάνω κάτω με τη Ραΐσα - Ψήφισε τους φίλους της

Η κίνηση που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τα πάνω κάτω με τη Ραΐσα - Ψήφισε τους φίλους της

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother, καθώς η παρέα της Ραΐσα συνειδητοποίησε πως σε δύο συνεχόμενες ψηφοφορίες, δε δίστασε να ψηφίσει δύο από τους φίλους της.

Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση και προσπαθούσε να βάλει κάτω τις ψήφους και να μάθει ποιοι είναι αυτοί που τον ψήφισαν. Δεν μπορούσε να καταλήξει σε κανέναν άλλον πέρα από τη Ραΐσα και η Δανέζη μαζί με τον Κεχαγιά συμφώνησαν.

Μάλιστα στη συνέχεια μαζεύτηκαν όλοι μαζί και συνειδητοποίησαν πως η Ραΐσα είχε ψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα και την Σοφία.

Όλοι ήταν έξαλλοι μαζί της και ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε πως αν παραμείνει στο παιχνίδι θα σταθεί απέναντί της. Δείτε εδώ ποιος παίρνει το βέτο.

Big Brother: "Άδειασε" τον Κεχαγιά η Σοφία, τον έκανε να φύγει - "Δεν σε γούσταρε κανείς, μόνο εγώ..."

Ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother όταν η Σοφία ζήλεψε τον Δημήτρη Κεχαγιά όταν μίλησε στην Ραμόνα. Έτσι τον "άδειασε" κανονικά και τον έφτασε στα όρια του μέχρι και στο σημείο να φύγει από το σπίτι.

«Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια. «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ» ανταπάντησε εκείνος.

Μετά από αυτόν τον τσακωμό ο Κεχαγιάς πήγε να μαζέψει τα πραγματά του ώστε να φύγει από το σπίτι αλλά η Σοφία δεν τον άφηνε.

Έτσι, έξαλλος μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από τον Big Brother να του ανοίξει τις πόρτες και να φύγει!