Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση "καρφί" για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

"Όποιος περάσει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση

Το ξέραμε πως η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, δεν περιμέναμε να το καταλάβουμε από την καραντίνα που έρχεται! Και γιατί το λέμε αυτό; Θα καταλάβετε απόλυτα όταν δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα.

Το lockdown ανακοινώθηκε εχθές και πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να ανεβάσουν το χιουμοριστικό τους post στα social media δίνοντας έτσι μια πιο χαρούμενη νότα στις ημέρες που ζούμε. Μια από αυτές ήταν και η Δούκισσα Νομικού.

"Όσα ζευγάρια αντέξουν και δεύτερη καραντίνα μαζί είναι γεννημένα ο ένας για τον άλλον τέλος.", έγραψε σε story της!

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Νομικού Θεοδωρίδης ανάρτηση

Η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά επιλέγει να συνομιλεί με τους followers της σε ερωτήσεις που έχουν να της κάνουν για την προσωπική της ζωή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Πρόσφατα η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A και εκεί δέχθηκε τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές αφορούσε το πώς ανακοίνωσε στους γονείς της τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Ο Δημήτρης το ανακοίνωσε. Πριν μου κάνει την πρόταση γάμου, μίλησε με τον πατέρα μου για να του ζητήσει το χέρι μου”, ήταν η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον follower της.

Στο ίδιo Q&A μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού πέταξε μία σπόντα για το τρίτο παιδί της. Δείτε εδώ τι είπε.

Δημήτρης Θεοδωρίδης Δούκισσα Νομικού