Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή - «Στεναχωριέμαι γιατί...»

Όσα αποκάλυψε για την δύσκολη περίοδουο που διανύουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή - «Στεναχωριέμαι γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής και μεταξύ άλλων έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην νυχτερινή ζωή πλήττεται έντονα με τα μαγαζιά να βρίσκονται σε αναστολή.

«Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου , τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά.

Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου.

Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός και γω είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου». Επίσης, στην εκπομπή βρέθηκε και ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, η οποία καταλάθος ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Πρόβλημα υγείας για τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες, γύρω από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και λίγο καιρό και τον έχει βάλει σε μπελάδες.

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην παρέα του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για το πως έχει αλλάξει ο κορωνοϊός τα πράγματα τον χώρο του επαγγέλματός του, απαντάει αν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι, για το θέμα υγείας που έχει περάσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής, χωρίς να έχει κανένα κόμπλεξ μίλησε για όλους και για όλα και εξέπληξε τους παρουσιαστές όταν αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που τον βασανίζει εδώ και λίγο καιρό, - ενώ πριν μέρες αποκάλυψε τα πάντα για την πρόταση που δέχθηκε η κόρη του για τη Eurovision.

«Πιεζόμουν, δεν κοιμόμουν. Εγώ δεν χαλάω και χατίρια. Να, τώρα ήρθα εδώ κατευθείαν. Όλο αυτό το κρατάω πολλά χρόνια. Δεν χρειάζεται να χρωστάς σε κάποιον κάτι, να μπορείς να δώσεις αγάπη με οποιονδήποτε τρόπο μπορείς. Κι αυτό βιταμίνη C είναι.

Από την στενοχώρια και την πίεση και την αυπνία, κοιμόμουν όρθιος 2 ώρες, γιατί είχαν και επιχειρήσεις.

Και ξαφνικά, πέφτω λιπόθυμος και με πάει στο γιατρό ο ξάδερφός μου, εδώ είναι καλή του ώρα και μπαίνω στο νοσοκομείο και μου λέει ο γιατρός: "Τι έχεις ρε παιδί μου και φοβήθηκες;" και του λέω: "Αμπου μπλα μπλα". Κόπηκε η φωνή μου, έχασα τη φωνή μου. Μεγάλο σοκ για έναν άνθρωπο που τραγουδάει», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.