Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Έτσι διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM «άδειασε» τον Σπαλιάρα - «Έχει την ηλικία του...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε μια από τις πρώην παίκτριες του GNTM. Συγκεκριμένα η Λύδία που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο. Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σπαλιάρα, με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» σχολιάζοντας την ηλικία του.

Αρχικά βέβαι, το μοντέλο από την Κρήτη αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του GNTM, λέγοντας πως το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα λέγοντας

«Καμία σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι στην ηλικία του μπαμπά μου, σχεδόν δηλαδή σε λίγα χρόνια. Εκείνη την εποχή είχα και σχέση, όλοι το ήξεραν οπότε όχι, καμία σχέση».

GNTM  Λυδία Γιάννης Σπαλιάρας σχέση

Να σημειώσουμε πως τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στο GNTM 3 και οι παίκτες δεν διστάζουν να πετούν τα πυρά τους ο ένας στον άλλον. Ποιος όμως είπε πως ο Δημοσθένης κάνει μόνο για να καθαρίζει;

GNTM 3: Το παράπονο του Ηρακλή μετά την αποχώρηση - "Δεν πρόλαβα..."

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο GNTM 3 3/10 και κανένας δεν το περίμενε μιας και ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Ο λόγος της αποχώρησης ήταν οι δυο τελευταίες δοκιμασίες που δεν τα πήγε καλά και η κρητική επιτροπή αν και τον θεωρούσε φαβορί έκρινε πως πρέπει να φύγει.

«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου.

Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή» είπε ο Ηρακλής. Δείτε εδώ την αποχώρηση του.