Θύμα διάρρηξης η Σόφη Πασχάλη - «Τρομοκρατηθήκαμε! Τους συνέλαβαν όταν...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα διάρρηξης η Σόφη Πασχάλη - «Τρομοκρατηθήκαμε! Τους συνέλαβαν όταν...»

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε στο «Πρωινό», ότι έπεσε θύμα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο πατρικό σπίτι της στη Γλυφάδα που είναι μονοκατοικία.

«Το πιο συνταρακτικό ήταν ότι 7 το απόγευμα, δεν είχε γίνει ακόμα lockdown και περπάταγε ο κόσμος. Είναι στο κέντρο της Γλυφάδας το σπίτι», δήλωσε η γυμνάστρια. «Ευτυχώς -για δική τους ατυχία τους- πιάσανε», πρόσθεσε λέγοντας ότι οι γονείς της ήταν τυχεροί διότι έλειπαν.

«Μία γειτόνισσα είδε που είχαν σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι. Μπήκαν από ένα παραθυράκι που ήταν μισάνοιχτο», αποκάλυψε στη συνέχεια

«Η Αστυνομία ήρθε αμέσως, ταχύτατα. Τους συνέλαβε όταν βγήκαν έξω και τρέχανε», πρόσθεσε. Από την άλλη, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και εκτός της Σόφης Πασχάλη - Έπεσε θύμα διάρρηξης

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή αφού έπεσε θύμα διάρρηξης στην παραλία. Ο ίδιος έκανε το μπάνιο του, ωστόσο όταν επέστρεψε κατάλαβε πως είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του. Ο ίδιος δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ξινό βγήκε στον Σάκη Αρσενίου το μπάνιο που έκανε, χθες, με την παρέα του σε beach bar της Επανωμής στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ο τραγουδιστής απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στο αυτοκίνητό του.

Ο Σάκης Αρσενίου, μόλις έφθασε στο αμάξι και συνειδητοποίησε τη διάρρηξη, έβγαλε φωτογραφίες το σπασμένο τζάμι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και φανερά εκνευρισμένος έγραψε:

«Το μπανάκι μας βγήκε ξινό. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι τύποι, που για κακή τους τύχη θα τους βρω»! έγραψε ο Σάκης κάτω από τη φωτογραφία παρακαλώντας μάλιστα όποιον ξέρει κάτι να τον ενημερώσει. Εντωμεταξύ δείτε και τους 28 διάσημους Έλληνες που έπεσαν θύματα ληστείας!

undefined