Φαίη: «Μια ημέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη ήμασταν στο Mega με τον Γιώργο Λιάγκα και...»

Η εξομολόγηση για την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη: «Μια ημέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη ήμασταν στο Mega με τον Γιώργο Λιάγκα και...»

Με αφορμή συνέντευξη της Χριστίνας Αλούπη που προβλήθηκε στο Πρωινό και την αποκάλυψη πως ο μεγάλος της γιος στην αρχή δεν ήθελε τον μικρό, η Φαίη Σκορδά έκανε μια εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν έγκυος στον Γιάννη όταν ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα στο MEGA.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως και η ίδια είχε άγχος για το πώς θα πάρει τον ερχομό του Δημήτρη ο μεγάλος της γιος, Γιάννης, ενώ περιέγραψε πώς πέρασε τα βράδια της πριν τις δύο γέννες της.

«Ακούγοντας αυτή την ιστορία σκεφτόμουν πως ήμουν και εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Δημήτρη και μια μέρα πριν πάω να γεννήσω, τι είχα πει στον Γιάννη. Ακόμα και όταν έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος, ο νους μου ήταν ο Γιάννης. Και μετά όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό και μια σωστή βάση. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μου είχε πει η μαμά μου “σκέψου πως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οικογένειες με πολλά παιδιά. Τι συζητάς και τι αγχώνεσαι για το δεύτερο. Θα μπουν όλα στη σειρά τους

Θυμάμαι μια μέρα πριν γεννήσω τον Γιάννη, ήμασταν στο Mega και κάναμε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είχα μια κοιλιά τεράστια και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και μια μέρα πριν γεννήσω τον Δημήτρη, το βράδυ από το άγχος μου για το δεύτερο παιδί, είχα μπει μέσα στο κρεβατάκι του Γιάννη και κοιμήθηκα μαζί του. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» είπε η Φαίη Σκορδά. Τετραπέρατη χαρά για την Φαίη Σκορδά. Διαδόθηκαν τα νέα στους διαδρόμους του ΑΝΤ1.

Φαίη Σκορδά: Λύγισε μπροστά στον Χατζηνικολάου - Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο Ενώπιος Ενωπίω και το Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας 28/9 μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, για τις δύσκολες στιγμές όταν έμαθε πως έχει κορωνοϊό αλλά και για πράγματα που κανείς δεν γνώριζε για εκείνη.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει είναι... γεμάτες!

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ότι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν με εκείνη να απαντά, «Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε».

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη νέα σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά στο σκάφος.

Λύγισε η Φαίη Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω όταν εμφανίστηκε στην κάμερα η νονά της

Σκορδά συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω!

Συγκεκριμένα της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο στο οποίο μίλαγε η νονά της.

«Θα θυμηθώ πρώτα τον τοκετό, περάσαμε δύσκολες στιγμές, δεν ξέραμε αν ζήσει ή όχι… Δεν ήθελα αυτή τη δουλειά. Δε μου άρεσε καθόλου, της έλεγα ότι έχει τόσες γνώσεις, «ξέρεις τόσες γλώσσες γιατί δεν πας σε μια τράπεζα να βγάλεις λεφτά; »» ήταν τα λόγια που είδαμε τη νονά της Φαίης Σκορδά να λέει μπροστά την κάμερα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου. Για μένα είναι η νονά μου, έχω πάρει το όνομά της. Είναι η θεία μου, είναι η αδερφή της γιαγιάς μου, με έχει ξεγεννήσει γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό. Είναι άγια αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει τη δική της οικογένεια, όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει… Μαζί της μπήκα πρώτη φορά στο αεροπλάνο, με πήγαινε στο θέατρο. Γνώρισα και έζησα άλλα πράγματα με αυτή τη γυναίκα. Με έμαθε να ψέλνω… Όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, έμενα στο δικό της σπίτι. Έφυγε δυο χρόνια από το σπίτι της για να αισθάνομαι εγώ άνετα και να μην πληρώνω ενοίκιο» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.