Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 10 χρόνια σχέση περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz μετά από 10 χρόνια σχέση περιμένει το πρώτο του παιδί

Αγαπημένο ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης, πρόκειται να υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το ίδιο το ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του στο Instagram και τα σχόλια, αλλά και τα μηνύματα έπεσαν σαν την βροχή.

Ο λόγος για την 4χρονη Ισπανίδα τραγουδίστρια, Εντούρντε, και τον 29χρονο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίδ ντε Χέα.

«Το μωράκι μας έρχεται» ήταν το σχόλιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ζευγάρι της Ελληνικής showbiz περιμένει τον πρώτο του γιο. Είναι 4,5 μηνών έγκυος η γυναίκα γνωστού ηθοποιού.

Εντούρντε Νταβίδ ντε Χέα πρώτο παιδί

Baby boom στην ελληνική showbiz - Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πρόσφατα, περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης για πολλές μέρες και οι δυο τους έδειξαν πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αυτό είναι το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για την Αναστασία Καίσαρη και τον αγαπημένο της σύζυγο, Thomas Persy. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες και ήδη ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους καθώς η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται στον έκτο μήνα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός. Στον ορθόδοξο, μάλιστα, γάμο τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση, πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, είχε κλέψει το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι, ενώ μπαμπάς έγινε πριν από μερικές μέρες και ένας πολύ γνωστός μπασκετμπολίστας.

Αναστασία Καίσαρη εγκυμοσύνη