Όλη η αλήθεια για την παρεξήγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ναταλία Γερμανού

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την παρεξήγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ναταλία Γερμανού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την Ναταλία Γερμανού.

Η Έλενα Πολυκάρπου συγκεκριμένα, ρώτησε την παρουσιάστρια αν την ενόχλησε η δήλωση της δεύτερης ότι πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα του διαζυγίου Μελέτη - ALPHA.

«Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με τη Ναταλία την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα και συνεργάζομαι άψογα όλα τα χρόνια. Απλά, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει κάποιος ότι έχω κάτι να πω», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όταν συμβαίνει κάτι στο κανάλι μας το ανακοινώνουμε αν μας έρθει ένα σχετικό δελτίο τύπου ή μας ζητηθεί. Είμαι άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αν είναι να παίξω ένα τηλεοπτικό θέμα θα πρέπει να μπορώ να το παίξω σωστά, έχοντας όλες της πλευρές και σχολιάζοντας το παρασκήνιο. Όταν κάτι συμβαίνει στο κανάλι σου λόγω επαγγελματισμού και κομψότητας δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, οπότε καλό είναι να απέχεις. Αυτό είπα, αυτό ξεκαθάρισα, καμία ενόχληση».

Έφυγε έξαλλη από γνωστό μαγαζί η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Απίστευτο περιστατικό

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη την Πέμπτη ενώ βρισκόταν σε γνωστό μαγαζί με την οικογένειά της.

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια πήγε σε εμπορικό κατάστημα με τα παιδιά της που ήθελαν να αγοράσουν κάτι πριν το lockdown και βρήκε όχι μόνο συνωστισμό, αλλά και ελλιπή μέτρα προστασίας.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το περιστατικό που βίωσε σε γνωστό μαγαζί

«Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε! Σηκώθηκα κι έφυγα. Σε ένα μαγαζί που δεν θέλω να κατονομάσω τους έκανα παρατήρηση, δεν τηρήθηκαν καθόλου τα μέτρα προστασίας, οι άνθρωποι δεν κρατούσαν αποστάσεις, ήταν συγχρωτισμένα άτομα στο ταμείο.

Γενικά δε μου αρέσει να κάνω παρατηρήσεις επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ την όποια αναγνωρισιμότητά μου για να κουνήσω το δάχτυλο αλλά επειδή έτυχε και είχα τα παιδιά μου τους λέω ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αν φάτε πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο από την είσπραξη που θα κάνετε. Σας παρακαλώ, να είμαστε τόσο προσεκτική και να την πάθουμε τελευταία μέρα έτσι;».

Διαβάστε εδώ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης αναλυτικά!