Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής διαψεύδει τον χωρισμό του - «Αφήστε τα αυτά, είναι ψέματα»

Ο λόγο για τον...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής διαψεύδει τον χωρισμό του - «Αφήστε τα αυτά, είναι ψέματα»

Φήμες ήθελαν αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή να έχει χωρίσει με τη σύντροφο του, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο ίδιος το διέψευσε σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

Ο λόγος για τον ΣΤΑΝ, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, με την οποία τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε μια χαρά. Μη μας ματιάσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τα unfollow είπε: «Αφήστε τα αυτά, είναι ψέματα και τέτοια».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε παραλίγο να τον βλέπαμε κριτή στο J2US, «Συζητάγαμε πριν από αρκετό καιρό για ένα talent show με τον Νίκο Κοκλώνη για κριτής, αλλά τελικά δεν τα βρήκαμε. Για το J2US» δήλωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα.

Χωρισμός μεγατόνων στην showbiz - Γύρισε και πάλι στο σύζυγο της η...

Δεν πρόλαβε να στεριώσει η σχέση του Μπραντ Πιτ με το μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός έσκασε σαν «βόμβα» στην showbiz, με το μοντέλο να γυρνάει και πάλι στο σύζυγό της.

Ο 56χρονος ηθοποιός και η 27χρονη Νικόλ χώρισαν οριστικά, με μια πηγή να αποκαλύπτει στο Page Six πως ο έρωτας του Μπραντ Πιτ για το μοντέλο από την Γερμανία «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι πιστεύεται ότι γνωρίστηκε στο πολυτελές εστιατόριο Borchard στο Βερολίνο, που ανήκει στον σύζυγο της Νικόλ, Ρόλαντ Μαίρη, με τον οποίο έχει έναν «ανοιχτό γάμο». Μάλιστα, τον Αύγουστο προκάλεσε σοκ η είδηση πως το 27χρονο μοντέλο είναι παντρεμένο και πως ο σύζυγός της «δεν ζηλεύει» για την εξωσυζυγική της σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. Επίσης, και μια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Μπραντ Πιτ μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι χώρισαν