Εριέττα Μανούρη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Αγγελική" αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλο

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εριέττα Μανούρη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς

Στο Happy Day μίλησε η Εριέττα Μανούρη η πρωταγωνίστρια του Αγγελική στον ALPHA και αποκάλυψε για την σειρά αλλά και για τον Αναστάση Ροϊλο.

«Πάντα είχα κρίσεις πανικού, από μικρή, πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ηρεμούσα και μετά έλεγα οκ, είναι αυτό, αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτή τη συνειδητοποίηση, περνάς κάποια στάδια λίγο δύσκολα. Κάποια περίοδο συγκεκριμένα, έβγαινα και μπορεί να λιποθυμούσα.

Από τη μία είμαι… Τάκης, που με φωνάζουν οι φίλοι μου και από την άλλη ξέρουν ότι είμαι υπερευαίσθητη, θέλω δηλαδή και το χάδι πολύ. Επιλέγω εγώ πού θα δείξω την κάθε μου πλευρά. Μόνο επιφανειακά ταιριάζω με την Ιωάννα στην “Αγγελική”» είπε η Εριέττα Μανούρη.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός απάντησε:

«Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου. Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν.

Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ με τα λεγόμενά μου ή τις πράξεις μου». Πανικός βέβαια θα επικρατήσει στο σπίτι των Αργυρών όταν η Αγγελική μάθει όλη την αλήθεια για τον Στέφανο!

ALPHA: Κόβεται η Αγγελική - Ραγδαίες εξελίξεις

Δυσάρεστα νέα έχω να σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr κι αυτά αφορούν τον ALPHA που όπως φαίνεται είναι κοντά στο να πάρει μια τεράστια απόφαση! Κόβεται πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η νέα σειρά του σταθμού Αγγελική. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον στους διαδρόμους της Παλλήνης.

αγγελικη

Γιατί κόβεται η Αγγελική στον ALPHA - Όλο το παρασκήνιο

Το κανάλι είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στην συγκεκριμένη σειρά, πιστεύοντας πως θα γίνει η δική του Άγρια Μέλισσα. Κάτι που τελικά δεν ισχύει αφού η σειρά φλερτάρει καθημερινά με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και η prime time του ALPHA φαίνεται να αιμορραγεί.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος, λοιπόν, που ο σταθμός κάνει και ξανά κάνει συσκέψεις. Από την μία δεν θέλει να την κόψει γιατί κάπως θα πρέπει να το αναπληρώσει αυτό το κενό, από την άλλη όμως τα ποσοστά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB σε μια ζώνη που έχει πολύ σκληρούς αντιπάλους είναι αρκετά απογοητευτικά.

Πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως η σειρά Αγγελική ενδέχεται να ολοκληρωθεί πρόωρο πριν τα Χριστούγεννα...

Στυγνός εκβιασμός στην Αγγελική - «Ρίξε το παιδί»

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική, καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε, ο Παύλος εκβιάζει με στυγνό τρόπο την Σοφία προκειμένου να ρίξει το παιδί της.

Η καλή διάθεση του Παύλου Αργυρού θα γίνει παρελθόν στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής». Ενώ πίστευε πως σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί του καθώς μάλιστα τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του, τα σχέδιά του θα διαλυθούν όταν θα πληροφορηθεί πως το παιδί είναι του Χάρη. Του δικηγόρου της, με τον οποίο είχαν έρθει κοντά όταν εκείνη είχε αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο από τον Παύλο.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Σοφία πάει στον γιατρό για να μάθει πόσο μηνών έγκυος είναι και αν η τρίτη της εγκυμοσύνη προχωράει φυσιολογικά. Ο γιατρός θα την ενημερώσει πως βρίσκεται στη 10η εβδομάδα της κύησης, πως το έμβρυο είναι σε φυσιολογική θέση και δείχνει καθ’ όλα υγιές. Ενώ συζητάει με τον γιατρό, στο ιατρείο θα φτάσει και ο Παύλος που ανυπομονεί να μάθει λεπτομέρειες για το τρίτο του παιδί έχοντας ζωγραφισμένη τη χαρά στο πρόσωπό του.

Ο γιατρός θα του δώσει αρχικά τα συγχαρητήριά του, όταν όμως στη συνέχεια τον πληροφορήσει πως η γυναίκα του είναι 10 εβδομάδων, θα συνειδητοποιήσει πως η δική τους σεξουαλική επαφή επήλθε λίγες εβδομάδες πριν. Συνεπώς, θα καταλήξει πως το παιδί δεν είναι δικό του αλλά του Χάρη...