Πώς είναι πίσω από τις κάμερες η Φαίη Σκορδά - Βίντεο ντοκουμέντο από διάλειμμα στον ΑΝΤ1

Από τα παρασκήνια του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς είναι πίσω από τις κάμερες η Φαίη Σκορδά - Βίντεο ντοκουμέντο από διάλειμμα στον ΑΝΤ1

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα του διαλείμματος της στον ΑΝΤ1. Στο βίντεο αυτό φαίνεται πώς είναι πραγματικά πίσω από τις κάμερες η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινή της ζωή όσο και από την δουλειά της.

Άλλωστε η ομάδα του Πρωινού είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση και κάθε στόρι αλλά και μπροστά από τις κάμερες κάτι που φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή - δείτε εδώ.

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από διάλειμμα του ΑΝΤ1 που δείχνει πώς είναι η Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Στο βίντεο αυτό λοιπόν, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ξεκινούν να τραγουδάνε ξαφνικά και η παρουσιάστρια μένει πραγματικά χωρίς λόγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο διάλειμμα έτσι ξαφνικά Γιατι;????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Έδιωξαν άρον άρον από το καμαρίνι του Πρωινού την Φαίη Σκορδά - Όλο το παρασκήνιο

Άρον άρον έφυγε από το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Τρίτης, όπως η ίδια αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ώστε να μπορέσουν να γίνουν απολυμάνσεις για τον κορωνοϊό.

Εχθές το βράδυ παρουσιάστηκε ένα θετικό κρούσμα του ιού στα Studio Kappa και έγιναν όσα ήταν απαραίτητα για να διαφυλαχθεί η υγεία των εργαζομένων.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν στην έναρξη του «Πρωινού» την Τετάρτη θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Πάντως εδώ, όπως κάθε εβδομάδα, κάνουμε στο πλατό τα rapid test. Και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ και τον ΑΝΤ1 και τον κ. Καραγιάννη από τα studio Κάπα. Και επειδή διάβασα χθες για ένα κρούσμα στα studio Κάπα. Δεν είναι στον δικό μας χώρο καθόλου. Δεν έχει έρθει σε επαφή καθόλου με το κομμάτι του Πρωινού. Αλλά όπως και να έχει, έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα. Και χθες μας έδιωξαν άρον-άρον από το καμαρίνι για να γίνουν απολυμάνσεις. Έξι έφυγα χθες».