Ανατριχίλα με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση

«Ράγισε» καρδιές ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά - Η δημόσια έκκληση

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία προκάλεσε την ανατριχίλα όλων των διαδικτυακών του φίλων, καθώς έκανε μία δημόσια έκκληση για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαιρασμούς στα social media και έτσι αποφάσισε να τον εκμεταλλευτεί προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια των followers του για ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μικρή Αναστασία.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε ανατριχίλα

Ο παρουσιαστής ανέβασε τη σχετική ανακοίνωση σε ένα insta story και έδωσε αναλυτικά τα στοιχεία μέσα από τα οποία μπορεί ο καθένας να δώσει τη δική του βοήθεια.

Νίκος Μουτσινάς έκκληση

Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά θα μπει στο cleebrities Big Brother.

Δάκρυσε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς - Τι συνέβη;

Ένα τηλεφώνημα στη στήλη με τα ερωτικά θέματα ήταν αρκετό για να κάνει τον Νίκο Μουτσινά να δακρύσει στον αέρα του ΣΚΑΪ, μέχρι που συνειδητοποίησε πως το τηλεφώνημα ήταν ψεύτικο και επρόκειτο για μία φάρσα που του έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο παρουσιαστής έχει πλέον συνηθίσει να δέχεται τηλεφωνήματα ή επισκέψεις από celebrities. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Τσαλίκης του είχε ετοιμάσει μία πολύ ιδιαίτερη φάρσα.

Του τηλεφώνησε λοιπόν ως Μαριάννα και του εξήγησε πως χωρισμένη με τον σύζυγο της 8 χρόνια, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί σχέση με τον Στέφανο. Όμως ο πρώην άντρας της γύρισε και η συνάντηση μαζί του έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον τωρινό της σύντροφο.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνομιλίας τους, ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε και βούρκωσε. Λίγο αργότερα βέβαια, ο Γιώργος Τσαλίκης του είπε: «Έχω μια λύπη ανείπωτη στης λήθης τα λημέρια που γίνεται χειρότερη όλα τα μεσημέρια. Στέφανε κι αν σε πλήγωσα να ξέρεις πως μου λείπεις.

Σου έκανα ΦΑΡΣΑ Μουτσινά και είμαι ο Τσαλίκης.», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στον Νίκο Μουτσινά και αποκαλύφθηκε. Τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά έκανε πριν από μερικές μέρες και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.