Απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο η Τατιάνα Στεφανίδου - Ανατροπή με το τηλεοπτικό της μέλλον

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο η Τατιάνα Στεφανίδου - Ανατροπή με το τηλεοπτικό της μέλλον

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί σε λίγο καιρό με το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Τους τελευταίους μήνες, η υπόθεση της Τατιάνας Στεφανίδου έχει εξελιχθεί σε κανονικό θρίλερ, καθώς από τη μέρα που έφυγε οριστικά από τον ΣΚΑΪ, δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο κανάλι θα «δέσει».

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, τώρα που η εκπομπή της σταμάτησε - δείτε εδώ αναλυτικά. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι το πλάνο αυτό μάλλον απορρίφθηκε από τον σταθμό καθώς όπως μετέδωσε το Έλα Χαμογέλα, το κανάλι θέλει να κρατήσει στην πρωινή ζώνη το APLHA Παντού.

Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο η Τατιάνα Στεφανίδου

Έτσι, έγινε η πρόταση να τοποθετηθεί μία εκπομπή για την Τατιάνα Στεφανίδου στην μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη. Η εκπομπή αυτή θα έχει ενημερωτική μορφή και όπως καταλαβαίνετε, θα συμπέσει σε κάποιες ώρες με τον σύζυγό της, ο οποίος ξεκινάει το Live News στις 4.30.

Βελούδινος "χωρισμός" για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Δεν ευδοκίμησαν τελικά οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι στο οποίο εργάζεται σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος, Mega, και πολλοί κάνουν λόγω για βελούδινο "χωρισμό" πριν καν δοθούν τα χέρια.

Όλο το παρασκήνιο του "χωρισμού" της Στεφανίδου με το Mega - Τι θα συμβεί με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Για την ακρίβεια, έντονες φήμες εδώ και καιρό ήθελαν την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκατοικεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ίδιο σταθμό με τον άντρα της, κάτι που όπως αναφέρει δημοσίευμα στις typologies.gr δεν θα συμβεί αφού η Τατιάνα κλείνει προς τον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως “ερρίφθη ο κύβος” και η Τατιάνα Στεφανίδου μετακινείται στον Alpha. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό της Motor Oil ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος θα συνεχίσει να παρουσιάζει στο Mega την απογευματινή εκπομπή του σταθμού. Μάλιστα στο Mega είχαν δημιουργήσει χώρο στις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού αναμένοντας την έλευση της παρουσιάστριας.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι όπως πάντα στο πλευρό της όποια απόφαση κι αν πάρει η ίδια.