Αφήνει τον θρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Σε αναβρασμό το Buckingham

Όλο το παρασκήνιο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αφήνει τον θρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ - Σε αναβρασμό το Buckingham

Μέσα στο 2020 είδαμε πολλά και ενώ όλος ο κόσμος σχεδόν έχει μπει σε μια δεύτερη καραντίνα, η είδηση που ήρθε από το παλάτι του Buckingham και συγκεκριμένα την Βασίλισσα Ελισάβετ ξάφνιασε τους πάντες.

Σύμφωνα με έναν βασιλικό βιογράφο, τον Robert Jobson η βασίλισσα βρίσκεται σε σκέψεις να αφήσει τον θρόνο για χάρη του γιού της Ουίλιαμ ο οποίος δεν έχει γίνει βασιλιάς και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην γίνει ποτέ «Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν η βασίλισσα γίνει 95 ετών, θα παραιτηθεί», είπε ο Robert μιλώντας στην τηλεόραση στο True Royalty.

Ένας άλλος βασιλικός δημοσιογράφος για το Newsweek, ο Jack Royston ανέφερε «δεν θα το θέλει, αλλά ρεαλιστικά θα φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει παραδώσει τα πάντα στον Κάρολο και θα πρέπει να πάρει τον θρόνο, αλλιώς, πώς κοιτάς τον γιο σου στα μάτια και του λες πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ βασιλιάς;» Δείτε τι είναι χαραγμένο πάνω στην βέρα της Βασίλισσας.

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα κάνει πίσω η Βασίλισσα για χάρη του γιου της;

βασ'ιλισσα ελισάβετ

Buckingham: Η έξοδος της Ελισάβετ μετά από 7 μήνες έσπειρε χαμό στη χώρα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από 7 μήνες λόγω κορωνοϊού, ωστόσο έσπειρε το χαμό στα ξένα μέσα, καθώς κυκλοφορούσε χωρίς να φορά μάσκα.

Η 94χρονη μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βρέθηκε σε επιστημονικό εργαστήριο άμυνας της Βρετανίας και έχει ξεσπάσει σάλος σε μια εβδομάδα όπου το Λονδίνο έχει αυστηρά μέτρα και lockdown.

«Αυτό το φρικτό καινούριο πράγμα», φέρεται να είπε στον καθηγητή Τιμ Άτκινς με τον οποίο συνομίλησε κάτι που έφερε την απορία πολλών.

Ο λόγος ωστόσο που δεν φορούσε μάσκα ήταν γιατί και τα 48 άτομα προσωπικού που την συνόδευσαν είχαν κάνει τεστ και ήταν όλοι αρνητικοί, ενώ κρατήθηκαν όλες οι αποστάσεις. Θα κοστίσει ακριβά στο Buckingham η πανδημία του κορωνοϊού!