Ρίγη συγκίνησης στο Opentv με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης στο Opentv με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση για τη μικρή Αναστασία η οποία χρειάζεται βοήθεια και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που είπε στον αέρα του Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο από την εκπομπή της προκειμένου να μιλήσει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την υγεία ενός μικρού κοριτσιού το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Με αυτά τα λόγια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Σίσσυ Χρηστίδου

«Θα έχει πέσει στην αντίληψή σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα θέμα που αφορά τη μικρή Αναστασία, μία δύσκολη περίπτωση που χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό, τι μπορεί. Ακόμα και ένα πολύ μικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει. Κάντε ό, τι μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, ενώ έκκληση για το ίδιο θέμα έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Θλίψη στην έναρξη του Έλα Χαμογέλα - Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN

Θλίψη επικράτησε στην έναρξη της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στον αέρα του Open για τον σεισμό στην Σάμο, όπου δυο παιδιά έχασαν την ζωή τους. Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου,που ήταν συντετριμμένη, συγκίνησαν...

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έκανε την ώρα που «χτύπησε» ο εγκέλαδος, ο οποίο ήταν τόσο δυνατός που κούνησε για τα καλά και την Αττική.

«Καλημέρα, όπως καταλαβαίνεται μία διαφορετική καλημέρα, όχι χαμογελαστή… Εμείς την ώρα την ώρα που κάναμε την σύσκεψη μέσω skype, ήμασταν με τον Παύλο τα παιδιά στα σπίτια του και βγήκαμε όλοι έξω. Φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι στη Σάμο και στη Σμύρνη για να το νιώσουμε εμείς στην Αττική...», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.